Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Σύσκεψη Εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίαςπραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαΐου και ώρα 21:00’, στην αίθουσα τουΔημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας, στην Αριδαία, σύσκεψη όπουσυμμετείχαν εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Μετά από έναν εποικοδομητικό διάλογο, και τη γενικήδιαπίστωση ότι στα πλαίσια της συνεργασίας και του συντονισμού των μορφωτικώνσυλλόγων καθώς και της περαιτέρω ανάδειξης και διαφύλαξης, συνολικά, τουπολιτισμού της περιοχής, συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να συσταθεί ένας φορέαςσυντονισμού και εκπροσώπησης των πολιτιστικών φορέων, ο οποίος μπορεί να είναιείτε ένα άτυπο συντονιστικό όργανο (το οποίο θα δρα υπό την αιγίδα του Δήμου),είτε ένα δευτεροβάθμιο πολιτιστικό όργανο, δηλαδή μια ομοσπονδία συλλόγων, σεεπίπεδο Δήμου Αλμωπίας.

Τέλος ορίστηκε ημερομηνία...

...για μια νέα συνάντηση προκειμένουνα μπουν τα πλαίσια αυτού του νέου οργάνου και να δρομολογηθούν οι παραπέραενέργειες.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου τηνίδια ώρα, στην Αριδαία στον χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News