Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το παρασκήνιο πίσω από το "όχι" του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Όλοι θεωρούσα δεδομένη τη συμμετοχή του

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Και αυτό γιατί όλοι θεωρούσα δεδομένη τη συμμετοχή του.

Όλες οι προβλέψεις έδιναν το όνομά του για τη θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος. Την τελευταία στιγμή όμως, το χαρτοφυλάκιο πήρε ο Ευάγγελος Λιβιεράτος, τον οποίο πρότεινε το ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της ΝΔ διέρρευσε ότι...

...ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε τη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος που του προτάθηκε.

Οι συνεργάτες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας όμως, παρουσιάζουν διαφορετικά τα γεγονότα. Αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον είχε διαβεβαιώσει και μάλιστα δυο φορές ότι θα γινόταν Υπουργός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε πρώτος στη Β’ Αθήνας στις εκλογές της 6ης Μαΐου συγκεντρώνοντας περίπου 25.000 σε σταυρούς.

6 σχόλια:

  1. Προφανώς έχετε λόγους που δεν δημοσιεύετε σχόλια για την οικογένεια Μητσοτάκη, ακόμα και αν δεν είναι υβριστικά. Δεν τα εξηγείτε και στον κόσμο να καταλάβει; Έχει ασυλία η Αγία οικογένεια από το Aridaia News;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι όροι χρήσης είναι σαφέστατοι. Δεν χρειάζεται καμία περεταίρω εξήγηση.

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΟΙ ΑΠ ΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΒΗΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.ΔΙΑΟΛΟΣΤΗΛΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε βλακα 8.37 κανε καμια αλλη δουλια, φανταζομε τη μακακιες γραφεις για να σε κοβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο οπαδούς η ( Αγία)οικογένεια Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι Μητσοτακικος και ειμαι υπερηφανος, λογαριασμο θα σου δωσω ρε ρεμαλι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News