Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

"Ετοιμάζεται η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων"

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Ενώθηκαν τελικά στην πράξη τα κόμματα του κατεστημένου, από την φιλελεύθερη κεντροδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά.

Η μη απόδοση της θέσεως του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο, αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή. Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο σέβονται την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου Ελλήνων.

Το Εθνικιστικό Κίνημα θα...

...κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέχρι τότε οι πάντες οφείλουν να καταλάβουν ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται το ένοχο για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος σύστημα εξουσίας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου

12 σχόλια:

  1. να ποιοί είναι οι φασίστες... δεν ψήφησα ΧΑ αλλά μπορω να δω ποιοί αποφασίζουν και διατάσσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!" Όλων των ανθρώπων μάλλον. Είναι για κλάματα οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγκώ χρυσό αυγό. Δεν καταλαμπαίνει πλειοψηφία.Ουγκ.Εγκω θέλει περάσει δικό μου.Εγκω δημοκράτι.Ουγκ.Πλειοψηφία ντεμ με νοιάζειι.Ουγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσό αυγό σίγουρα δεν είσαι,μάλλον ανώριμος που προσπαθεί να πουλήσει εξυπνάδες είσαι και στενόμυαλο υποχείριο της δήθεν δημοκρατίας που σου πλασάρουν!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που είσαι χαζούλης και δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο πέρα από ουγκ,δεν θα χρειαστεί να ξοδέψω χρόνο για να σε ξεφτυλίσω στο διαδίκτυο μου αρκεί που ξέρω πως δεν μπορείς να συζητήσεις!Καληνύχτα και όταν μάθεις να διαβάζεις και να γράφεις στείλε μου σε σχόλιο την άλφα βήτα για να σε βαθμολογήσω

      Διαγραφή
  5. Αντισυνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της βουλής Πολύβιος Ζησιμόπουλος

    Στη βουλή των φυγόστρατων…

    Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους , ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού γουστάρει βραχονησίδες ας πάει στα Ίμια να τα φυλάει κιόλας, από το να στρώνεις τον κώλο του στα βουλευτικά έδρανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόλυτος, Αντικειμενικός, Ακριβοδίκαιος1 Ιουλίου 2012 στις 12:30 π.μ.

    Όταν περάσει το όριο ηλικίας δεν υπηρετείς πλέον ανεγκέφαλο κομματικό πρασινοσκούληκο. Εάν δεν ξερεις τι σημαίνει Ειδικές Δυνάμεις καλύτερα να σιωπάς,΄γιατί απλά φαίνεται ο ελιπής δείκτης νοημοσύνης σου που είναι κάτω του επιθυμητού ορίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ΜΕ λες 2.03 σε εχει σοδομισει ποτε χρυσαυγιτης?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News