Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Γυμνασίου Πολυκάρπης (Φωτογραφίες)


«μόνο ενωμένοι μπορούμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου στην αυλή του σχολείου, η μουσική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Γυμνασίου Πολυκάρπης τιμώντας τους τελειόφοιτους του σχολείου. 

Μέσα σε ένα κλίμα δροσερό και ανάλαφρο ακούστηκαν
• Ο απολογισμός της σχολικής χρονιάς και ο αποχαιρετιστήριος λόγος από τη διευθύντρια του σχολείου
• Η μαθήτρια της Β τάξης Κώτση Ιωάννα απηύθυνε στους μαθητές της Γ τάξης ευχές για τη καινούργια τους πορεία
• Η μαθήτρια της Γ τάξης Νικορέντζου Αναστασία μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη λήξη της τριετούς πορείας της ίδιας και των συμμαθητών της στο Γυμνάσιο
• Απονεμήθηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες στους μαθητές της Γ τάξης
• Έπαιξαν μπουζούκι οι μαθητές Της Γ Τάξης Καλαϊτζής Χρήστος και της Β τάξης Θεοδωρίδης Σταύρος
• Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς οι μαθήτριες του χορευτικού τμήματος του σχολείου
• Τέλος μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί διασκέδασαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής .


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας κ. Νικολαίδης Κωνσταντίνος, και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυκάρπης κ. Σοφιανός Κωνσταντίνος, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου οι μαθητές και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να τονιστεί η άριστη συνεργασία μεταξύ του σχολείου, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και του προέδρου της τοπικής κοινότητας που ήταν καθοριστικής σημασίας και συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης αξίζει να τονιστεί και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι γονείς των μαθητών καθ΄ όλη τη διάρκεια της οργάνωσης και της εκδήλωσης, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς τα παιδιά και προς όλον τον κόσμο ότι: «μόνο ενωμένοι μπορούμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας» 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News