Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η Γερμανία αντίπαλος της Εθνικής μας στο Euro

Επιβλήθηκε με 2-1 της Δανίας

Με τα γκολ των Ποντόλσκι στο 19' και Μπέντερ στο 80', η Εθνική ομάδα της Γερμανίας επιβλήθηκε με 2-1 της Δανίας, που είχε προσωρινά ισοφαρίσει στο 24' με τον Κρον-Ντέλι.

Συγκεντρώνοντας, λοιπόν, το απόλυτο των 9 βαθμών, χάρη σε 3 νίκες, η Γερμανία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική μας την Παρασκευή για τη φάση των "8" του Euro 2012.


Στον άλλο αγώνα του B' ομίλου, η Πορτογαλία επιβλήθηκε της Ολλανδίας με 2-1, κερδίζοντας την πρόκριση στη φάση των "8". Τα δύο γκολ των Πορτογάλων σημείωσε ο Ρονάλντο στο 28' και στο 74' , ενώ για τους Ολλανδούς είχε ανοίξει το σκορ ο Φαν Ντε Φαρτ στο 11 λεπτό. 

---
Πηγή: newsbeast

1 σχόλιο:

  1. Η Ελλάδα θα κερδίζει με σκορ 2-0 τους Γερμανούς,
    μετά όμως αυτοί θα πετύχουν ένα γκολ και τελικά
    θα τους κερδίσουμε με αυτό το αποτέλεσμα. Δηλαδή 2-1 υπέρ της Πατρίδας μας, προβλέπεται να γίνει ένας χαμός, ζώντας όλοι μας στιγμές ανεπανάληπτες. Η Μέρκελ θα προσπαθήσει να βάλει μεγαλύτερο τόκο στα δάνεια αλλά θα πάρει τα φρύδια μας θα πίνει μπύρες για να ξεχάσει σουρωμένη τύφλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News