Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσε ξύλο στη gay parade στη Θεσσαλονίκη

Δείτε το βίντεο

Μπουνιές έπεσαν πριν λίγο στην Gay parade, μεταξύ μέλους θρησκευτικής οργάνωσης και
μέλους αριστερής οργάνωσης που περιφρουρούσε την παρέλαση των gay.

Δείτε το επεισόδια στο 1' 47'' του βίντεο:




---
Πηγή: thestival

3 σχόλια:

  1. μια παλιά τούρκικη φυλακή έκανε σύμβολο της η καυμένη σαλονίκη που έχει μαζέψει ότι πιο καθυστερημένο και αναχρονιστικό υπάρχει στην ελλαδα.Ολος ο ποιοτικός κόσμος της έχει φύγει άρον άρον κι έχουν κάνει καθεστών φονταμενταλισμού οι τοπικοι αγιατολάχ Ανθιμος και σία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς αντιστοιχίζονται όλα αυτά που λες, με το ότι 30 άτομα από το 1.000.000 αντέδρασαν βίαια; Το προς τα ποια μεριά δρουν οι δηλώσεις του Άνθιμου φάνηκε στις δημοτικές εκλογές.

    Ξεκόλα από τις ιδεοληψίες του (συντηρητικού) life-style. Δηλαδή, εδώ στο κέντρο της Αθήνας που ζούμε καθημερινά ξυλοδαρμούς και κυνηγητό μεταναστών (που δεν περνάνε στα μέσα), δεν έχει μαζευτεί ό,τι πιο καθυστερημένο και αναχρονιστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν λιγο καιρο ο <> δεν αφησε τους ποντιους να πραγματοποιησουν τις εκδηλωσεις τους για την ημερα μνημης κ τωρα αφηνει τους ομοφυλοφυλους.......... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News