Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

To Μega στην κορυφή όχι της τηλεθέασης αλλά της έλλειψης αντικειμενικότητας!

«Καθόλου αντικειμενικoί»

Αυτό είναι το συμπέρασμα της έρευνας της V-PRC για την τηλεόραση.

Οι ερωτώμενοι στα στοιχεία που δημοσιεύει το περιοδικό «ΜΟΝΟ» απαντούν πως κατά 82% πως η τηλεόραση δεν είναι καθόλου ή όχι και τόσο αντικειμενική και μόλις το 13% δηλώνει το αντίστροφο. 

Η θέση των πολιτών στις πιέσεις και τον εκφοβισμό που δέχονται από τα δελτία ειδήσεων είναι πολύ μεγάλη και στην κορυφή της έλλειψης αντικειμενικότητας τοποθετούν...

...το Mega με 47,5%. Με μεγάλη διαφορά έρχεται οι ΑΝΤ1 με 7,5% , ο Σκάι με 5,9%, το Star με 2,5%, η ΝΕΤ με 2,3%, ο Alpha με 1,1% και το kontra με 0,7%.

Πάντως το κοινό μπορεί να ασκεί έντονη κριτική στο Mega, το δείγμα της AGB επιλέγει το κανάλι και για την ενημέρωση και για την ψυχαγωγία του. Από τις 14 Νοεμβρίου 2011 έως και 11 Ιουνίου 2012, το Mega είναι στην πρώτη θέση με 23,1%, δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 18,1% τρίτος ο Alpha με 12,6% και ακολουθεί το Star με 10,7%. Η ΝΕΤ για λίγο, με 7,5%, ξεπερνάει το Σκάι που βρίσκεται στο 7,3%.

---
Πηγή: seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News