Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ψεύτικος λογαρισμός του ΚΚΕ στο twitter προτείνει ψήφο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ!

Η κυρία Παπαρήγα απευθύνθηκε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει επιληφθεί του θέματος

Στο Περιστέρι ψήφισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα.

Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η κ. Παπαρήγα αντί να κάνει κάποια από τις καθιερωμένες δηλώσεις, αναφέρθηκε στο θέμα του πλαστού προφίλ στο twitter σύμφωνα με το οποίο το ΚΚΕ συνιστά στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν άλλο κόμμα.

Η κυρία Παπαρήγα απευθύνθηκε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει επιληφθεί του θέματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

...ενεργείται αστυνομική ψηφιακή έρευνα για να εντοπισθεί ο κάτοχος του πλαστού λογαριασμού, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και παραβίαση των διατάξεων που αφορούν στην εκλογική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News