Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Έκθεση ΠΑΟΚτζή μαθητή του 1986 με θέμα «Χαρακτηρίστε τον Μ. Αλέξανδρο»

Απίθανη!

Μελετήστε την προσεκτικά:






6 σχόλια:

  1. Μπορεί να φαίνονται αστεία όλα αυτά αλλά δυστυχώς κάπως έτσι σκέφτονται ακόμα και στις μέρες μας πολλοί "φίλαθλοι" μεγαλύτερης ηλικίας, τουλάχιστον βιολογικά. Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα του φανατισμού. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουν απ' το λήθαργο όλοι αυτοί του τύπου "η ομάδα μου και ξερό ψωμί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε! και τι έγινε; Και το 2012 ίδιοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ σωστα τα λεει το παιδί. Αλλα ξεχνάει που μας βριζαν βουλγαροι στο Καραισκακη οι ολυμπιακοι γιατί κι αυτό ειναι θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΟΚ Κ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ......Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ Κ Ο ΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News