Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Σε ύφεση η φωτιά στο Λουτράκι - 20 πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το πρωί στην ορεινή δασική περιοχή στο Λουτράκι Αλμωπίας.

20 πεζοπόροι πυροσβέστες από την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και την Π.Υ Αριδαίας βρίσκονται στο σημείο προσπαθώντας να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς.


Όπως γράψαμε χθες στο Aridaianews.gr, η εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται σε μη προσβάσιμο σημείο για τα οχήματα της πυροσβεστικής κάτι που δυσκολεύει πολύ την κατάσβεση της. 

Χθες όλη την μέρα γινόντουσαν ρίψεις νερού από αέρος. 

Μέχρις στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Αριδαίας δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία αεροσκαφών

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News