Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Έξαλλος ο Δημαράς με τον Παπαδάκη - Αποχώρησε από την εκπομπή (BINTEO)

Δημαράς σε Παπαδάκη: "Θεωρώ ανάγωγη τη συμπεριφορά σου"

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η συζήτηση στο Πρωινό ΑΝΤ1, για το θέμα της σύνταξης των βουλευτών.

Μια απλή διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Γιάννη Δημαρά, οδήγησε σε μια απίστευτη λογομαχία και στην αποχώρηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον αέρα της εκπομπής!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε το παράδειγμα του πρώην βουλευτή κ. Δελημήτσου, ο οποίος για τέσσερα χρόνια θητείας στη Βουλή, παίρνει 1,400 € σύνταξη. Ο Γιάννης Δημαράς είπε πως ο νόμος του 1990 δεν ισχύει πλέον, ενώ ο παρουσιαστής επέμενε για το αντίθετο. Διαφωνία στη διαφωνία οι τόνοι της κουβέντας, μεταξύ των δύο, ανέβηκαν σε πρωτοφανές επίπεδο, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του βουλευτή.

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τυχαιο που μονο στην εκπομπη του παπαδακη γινονται αυτα?
    δε νομιζω...
    τοτε τα χαστουκια...τωρα η αποχωριση...
    τι γινεται κυριε παπαδακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει ζορι με το συμβολαιο του και εχει νευρακια... ο συριζικος...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News