Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ο απολογισμός του Αλμωπού για την περσινή σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η ενημέρωση του Αλμωπού για τον απολογισμό της περσινής σεζόν, καθώς και για το σχεδιασμό της νέας.

Δυστυχώς στη συνάντηση δεν βρέθηκαν πολλά μέλη της ομάδας, ωστόσο ο Πρόεδρος Κώστας Παλίκογλου αναφερόμενος σε αυτό το γεγονός δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει και νέα ενημέρωση μέσα στο επόμενο διάστημα, τονίζοντας ότι "αν έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε και εμείς ως Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα και γενικά όλο το τμήμα του Αλμωπού, πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση και είναι ένας θεσμός που μπορεί να δώσει δύναμη ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό που πιστεύουμε για τον Αλμωπό, να φτάσει ψηλά".

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ενημέρωσης...

...παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός από τον οποίο προκύπτει ότι ο Αλμωπός β’ δεν προσφέρει οικονομικά στην ομάδα.



Ωστόσο, όπως είπε ο Πρόεδρος και συμφώνησαν και αρκετοί παρευρισκόμενοι, ο Αλμωπός β’ θα βοηθήσει μελλοντικά τη μεγάλη ομάδα καθώς προετοιμάζει τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά για το μέλλον. Γι’ αυτό όπως είπε θα πρέπει να συνεχίσει και μάλιστα ακόμα πιο οργανωμένα.


Η Διοίκηση του Αλμωπού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Δημοτική Αρχή από την οποία έχει αρκετά παράπονα, καθώς δεν βρίσκεται ουσιαστικά στο πλευρό της ιστορικής ομάδας.


Στο τέλος της ενημέρωσης, παρουσιάστηκαν οι προσφορές και τα πλεονεκτήματα για τους κατόχους της κάρτας Μέλους η οποία πλέον προσφέρει πολλά περισσότερα στους κατόχους της. Μία απλή ενημέρωση από τη Διοίκηση του Αλμωπού θα σας πείσει.

8 σχόλια:

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΛΜΩΠΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo sto arideanews pou mas enhmerwnei. theloume akoma perissotera video. kanete th diafora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Παλίκογλου και στην υπόλοιπη διοίκηση. Ανέλαβε μία ομάδα διαλυμένη και την ανέβασε ψηλά. Μπορούμε και ακόμα πιο δυνατά. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι ο Δήμος χρωστάει 2.000 ευρώ στην ομαδάρα μας. Αντί να βοηθήσει κάνει πως δεν βλέπει. Απλά ντροπή! Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πασόης είναι προσωρινός ,ο Αλμωπός αιώνιος !
    Όποιος αγγίζει καίγεται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο στα παιδιά της διοίκησης για τις νέες ιδέες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΜΕ..!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΕΜΑΙ ΜΟΝΟς ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπεσαν πάνω στο τελικό euro. Έπρεπε να συνδυαστεί η εκδήλωση με παρακολούθηση του τελικού και με happenings. Μια ιδέα ενός μέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News