Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Έφτασε Πυροσβεστικό ελικόπτερο για την κατάσβεση της φωτιάς στο Λουτράκι

Συμβαίνει τώρα

Πυροσβεστικό ελικόπτερο πετάει αυτήν την ωρα πάνω από την Αλμωπία για την κατάσβεση της φωτιάς σε έκταση κοντά στο Λουτράκι.


Η φωτιά ξέσπασε πριν λίγες ώρες και όπως γράψαμε πριν λίγο στο aridaianews στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις τις πυροσβεστικής, οι οποίες λόγω της δύσκολης πρόσβασης στην εστία της φωτιάς ζήτησε βοήθεια από αέρος

Την φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. πηγε και ηρθε φορες το ελικοπτερο μαλλον ειναι μεγαλη η φωτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News