Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας;

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Ηλίας Θεοδωρίδης είναι ο νέος ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για στέλεχος της ΔΗΜΑΡ (παλαιότερα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησε με το δεύτερο μνημόνιο) και που στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά στην Πέλλα όμως δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Από κύκλους του κ. Θεοδωρίδη επιβεβαιώνεται ότι...

...του έχουν γίνει σχετικές προτάσεις τις οποίες αποδέχτηκε, όμως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις που ίσως να υπάρξουν και εντός της ημέρας.

Ο Ηλ. Θεοδωρίδης γεννήθηκε στην Αγροσυκιά Πέλλας το 1955 και εργάζεται ως Ιατρός Καρδιολόγος στο Β” Νοσοκομείο Ι.Κ.Α. Θεσσαλονίκης.

Εντάχθηκε ενεργά στο μεταδικτατορικό Ελληνικό Φοιτητικό κίνημα στην Ιταλία από το 1974 και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την ίδρυση του. Το 1989 εκλέχθηκε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πέλλας ως υπεύθυνος ιδεολογικού τομέα. Το 1998 και 2002 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα ισχυρή, Ελλάδα Πολυκεντρική». Το 2007 ήταν υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Πέλλας. Το ίδιο και το 2009 οπότε και εκλέχθηκε Βουλευτής. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά.

---
Πηγή: eparousia.gr

3 σχόλια:

  1. Ηλία χρόνια σου πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλά κε ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αυτή τη ζωή κάνεις δεν χάνετε. Ρε δεν ντρεπόμαστε λίγο. Το σύστημα ζει και βασιλεύει. Μόλις κάποιος χάνει εξουσία το σύστημα σας καλός γονιός δεν τον αφήνει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News