Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Δύο νέα έργα ανακοίνωσε ο Δήμος Αλμωπίας

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας.

Αρχικά ο Δήμαρχος ανακοινωσε στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ένα ευχάριστο νέο. Η πρόταση που είχαμε υποβάλει ο Δήμος στο πράσινο ταμείο, για την ανάπλαση της μιας πλευράς της παραποτάμιας έκτασης ,ύψους 400.000 ευρώ, εγκρίθηκε.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η συζήτηση θεμάτων της ημερήσιας διάταξης


Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε ήταν το μεγάλο έργο για την επέκταση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας στο οποίο δόθηκε η άδεια δημοπράτησης ώστε να ξεκινήσει. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην επιστολή διαμαρτυρίας του Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Θ. & Κ.Μ, ο οποίος τον κατηγόρησε για πρόσθετους και φωτογραφικούς όρους, εξηγώντας ότι οι όροι αυτοί προϋπήρχαν και ότι θα τους ξαναελέγξουν.

Εκτός ημερήσιας θέματα έθεσε ο κ. Χρουσόγλου.

Συγκεκριμένα ρώτησε τον Δήμαρχο για το πλύσιμο των κάδων οι οποίοι λόγω και του καλοκαιριού θα πρέπει να καθαρίζονται συχνά. Ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ταγκαλίδης έκαναν γνωστό ότι το μηχάνημα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη και το κόστος αλλά και ο χρόνος κατασκευής του είναι μεγάλος. Οι ίδιοι ήρθαν σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σκύδρας ώστε να βρουν μια προσωρινή λύση αλλά ενημερώθηκαν ότι ο Δ. Σκύδρας δεν διαθέτει τέτοιο όχημα.

Επίσης ο κ. Χουρσόγλου ρώτησε για το δρόμο μπροστά από τα Λύκεια και την προστασία των μαθητών από τα διερχόμενα αυτοκίνητα καθώς το σαμαράκι που είχε τοποθετηθεί έχει καταστραφεί.Ο ίδιος πρότεινε ως λύση των φωτεινό σηματοδότη. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι ενόψει της σχολικής χρονιάς θα δημιουργήσουν ή διάβαση ή θα τοποθετήσουν φανάρι.

Ακόμα συζητήθηκε το θέμα της ορκωμοσίας των υδρονομέων, όπου όπως εξήγησε ο Δήμαρχος δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον νόμο και ότι όλοι οι υδρονομείς θα πληρωθούν κανονικά.

Τέλος ο κ. Χουρσόγλου έκανε λόγο για το καθάρισμα των αυλάκων, που δεν έχει γίνει ακόμα. Στην απάντηση του ο κ. Πασόης είπε ότι δεν υπήρξαν προσφορές και έτσι θα μισθωθεί κάποιος ώστε να προχωρήσει το καθάρισμα ορισμένων αυλάκων

7 σχόλια:

  1. τιποτε 'γαργαλιστικο' δεν ειχαμε ; ξερετε , ιντριγκες , δολοπλοκιες , φαντασματα... τιποτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ξαναχτύπησε ο αυτοκράτορας Χουρσόγλου.. Πάλι εκτός ημερήσιας διάταξης !! Προστασία των μαθητών, κλειστά τα σχολεία και θέλει 2 μήνες να ανοίξουν !!! (απλά να μην ξεχνιόμαστε , πως να περάσει συμβούλιο και να μην πούμε τίποτα?)..
    Αυλάκια ... στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου και να έχουν ήδη γίνει τα 2 ποτίσματα (άραγε τα δικά του αυλάκια στα χωράφια του τα ΄καθαρίζει ? η περιμένει και αυτά από τον Δήμο?)..
    Καλά που έχουμε και τον μέγιστο Χουρσόγλου.. και λειτουργεί ο Δήμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γυρω απ τα λυκεια και το γηπεδάκι πρέπει να καθαριστεί και να αξωραιστεί ο χώρος.Επίσης φαναρι στο περιφερειακό εκει ακριβώς θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΕΡΟΣΚΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΗ.
    ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑ-ΡΑ-ΤΗ-ΣΤΕ-ΤΑ. Αποτύχατε (και εσείς), πάρτε το χαμπάρι.Η πόλη είναι μια ζούγκλα, όπου ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει, όποτε γουστάρει, όπου γουστάρει.Το ότι το μέρος αυτό έχει και (Δημοτική) Άρχη μάλλον σαν ανέκδοτο ακούγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΜΠΟΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΟΙ 'ΕΝΤΙΜΟΙ' ; 'Η ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΣΙΠΑ (ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ) ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ; "ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΓΚΑΣΡΩΘΗΚΕ ΚΙ Η ΝΥΦΗ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...και που γκαστρωθηκε η νυφη ( το βουνο ) τι εβγαλε ; ( ποντικι ! ) για τον μπαλου λεω που θα δωσει και συνεντευξη : στηριζω την παραταξη , ιδιαιτερα τον δημαρχο , θα τους βαλουμε φυλακη , θα πετυχουμε...και μετα τσανταλης και εγω βουλευτης... ασε ρε νικολακη , οτι και να πεις , ξεφτισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News