Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Άγριος καυγάς στο κέντρο της Αριδαίας (Φωτογραφίες)

Μέχρι και πέτρες χρησιμοποίησαν

Άγρια συμπλοκή νεαρών σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 7, στο κέντρο της Αριδαιάς.

Μια ομάδα περίπου 8-10 ατόμων συνεπλάκισαν σκληρά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός ο οποίος μεταφερθηκε λιπόθυμος στο Νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού μιλάνε για απίστευτη αγριότητα μεταξύ των νεαρών.

Συγκεκριμένα κάτοικος της γειτονιάς αναφέρει:


"Κάποιος πήρε ένα τραπέζι από μία καφετέρια και το πέταξε στο κεφάλι του νεαρού, ενώ καποιος άλλος κρατούσε μία μεγάλη πέτρα η οποία ήταν γεμάτη αίματα. Χτυπούσαν με τόση μανία ο ένας τον άλλον. Όλο το πεζοδρόμιο είχε γεμίσει με αίματα.Ένας από τους συμπλεκόμενος προσπάθησε να μπεί σε ένα μαγαζί για να ξεφύγει άλλα τον τραβούσαν έξω με δύναμη."

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και το ασθενοφόρο όπου μετέφεραν τους εμπλεκόμενους 

Τα αίματα τα οποία καθάρισαν κάτοικοι από τα πεζοδρόμια


Η πέτρα με αίμα, την οποία χρυσιμοποίησαν την ώρα του καυγά

Σημείο που μας υπόδειξε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του να χτυπούν με τέτοια δύναμη τον έναν που έσπασαν το μάρμαρο

18 σχόλια:

  1. Μια ζωή έτσι η Αριδαία,δεν θα αλλάξει τίποτα!Οι τσαμπουκάδες παραμένουν και κάνουν ότι θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη να συλλαμβανουν τα ιδια τους τα παιδια ή τα ανιψια οι ανθρωποι. τα παιδια θελουν ψυχολογο αλλα απο ντροπη δεν τους συμβουλευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερό ρεπορτάζ ρε αλάνια του Αριδαία νιούζ.. Ούτε μας λέτε που έγινε τι ώρα , ποιοι συνεπλάκησαν.. Και η αστυνομία που ήταν σε όλο αυτό.. Μήπως πάλι κοιτούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα επειδή τα παιδιά που χτυπιόντουσαν ήταν παιδιά αστυνομικών;;; Λέω τώρα εγώ.. Μπορεί να κάνω λάθος θα μου πείτε, αν και έχει γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥ;;;; ΟΕΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρα γραφει ρε νευρικε, οσο για την τοποθεσια..22 μετρα και 4 εκατοστα βορεια του πεζοδρομου, απο νοτια συν 7 εκατοστα λιγο δεξια, απο αριστερα περιμενε κατεβαινω να μετρησω..μου διεφυγε...οσο για αυτους που συνεπλακησαν σε λιγο δημοσιευω ταυτοτητες.

      Διαγραφή
    2. Χα..χα..καλο πες και τα χιλιοστα, μη του χαλασουμε τη νυχτα του γιγαντα.

      Διαγραφή
  4. τα ζωα θα μεινουν ζωα μια ζωη.και ειδικα η αριδαια εχει πολλα απο αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EXOUN SALEPSEI OLOI! TSOGLANIA TOU KERATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pali kala na leme poy den skoto8ike kaneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν υπαρχουν μαγαζια ανοιχτα 7 η ωρα το πρωι τι περιμενεις, κρατος μπουρδελο, οτι ναναι, βαλτε ταξη επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΓΚΑΖΟΖΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
  8. aionia aridaia reeeeeee kai min treleneste..kathe paraskeuh/savvato ginete kaugas. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. i astynomia den kanei tipota,, to mono pou kseroun na kanoun einai na grafoun ta mixanakia,,,, paradeigmatismos prepei na ginei mpas kai sumorfothoun oi apolitistoi agrikoi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρέ όταν θα μεγαλώσεις και καταλάβεις ποίος είναι ο λόγος πουν σε γράφουν οι μπάτσοι θα δεις πως είχαν δίκαιο!Όσο για τα τσογλανάκια που σκοτώνονται κάθε Σάββατο βράδυ στην Αριδαία ξέρεις τι χρειάζεται;Να τους πιάσουν επ'αυτοφώρω να τους φορέσουν χειροπέδες επί τόπου να μπροστά σε όλο τον κόσμο να δουν πως είναι να χάνεις την ελευθερία σου,να τους πάνε μέσα και την επόμενη μέρα στον ανακριτή για βαριές σωματικές βλάβες και απρόκλητη επίθεση να τους κάνουν μια δικογραφία σωστή και για κάθε φασαρία να είναι οι πρώτοι ύποπτοι και να προσάγωνται στο τμήμα!

      Διαγραφή
  10. ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρός είναι στην Αριδαία οι αστυνομικοί να ξυπνήσουν έχουν ρημάξει χωριά με τις κλεψιές αλωνίζουν οι νεοφερμένοι πακιστανοί εκ Θεσσαλονίκης,πουλώντας παράνομα πράγματα και οι φασαρίες κάθε Σάββατο βράδυ δεν έχουν σταματημό άντε και βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα άμυαλα ασπόνδυλα και αγράμματα χουλιγκάνια!

      Διαγραφή
  11. 9:35ti tha tous kanei mwre h astinomia kai esi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News