Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς - Κόλαση στις ΕΔ με αφόρητες πιέσεις για τις κρίσεις

- Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η εμπλοκή με τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Παραίτηση Α/ΓΕΣ μέσα στη νύχτα. Ο αντιστράτηγος Κ.Ζιαζιάς διαφώνησε πλήρως με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται στις φετεινές κρίσεις και υπέβαλε τη παραίτησή του. 

Η κοροϊδία και η πλήρης απαξίωση που επχείρησε να επιβάλει η κυβέρνηση στη διαδικασία των φετεινών κρίσεων έχει τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και αναμένεται ότι θα ακολυθοήσουν κι άλλα.


Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη νύχτα η πολιτική ηγεσία προσπάθησε να επιβάλει τη λιστα των αντιστράτηγων! Ο Α/ΓΕΣ αρνήθηκε και υπέβαλε τη παραίτησή του. Όλη νύχτα γινόταν προσπάθεια να μεταπειστεί με τηλεφωνήματα ,στα οποία δεν ενέδωσε.

Τέτοιες ώρες είναι ανήκουστο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Η χώρα καταρρέει και στο ΥΕΘΑ ....παίζουν. Το θέμα θα παρει πλέον τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

---
Πηγή: onalert

4 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΤΡΑΣ τελικά απέδειξε ότι δεν είναι τσουτσέκι και ότι έχει αρ@&*ια.
    Άλλη μια απόδειξη ότι οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο νεος ισχυρός ανδρας του στρατού έχει άμεση σχέση με την Αλμωπία και με χωριό κοντά στο Λουτράκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλείεται ο μανόφθαλμος Αντώνης να κάνει μεθοδεύσεις. Παραξήγησες, Στρατηγέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News