Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Γενική Συνέλευση του Α.Π.Σ Πολυκαρπιακού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο Α.Π.Σ Πολυκαρπιακός καλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:00 στην αίθουσα του Μορφωτικού συλλόγου στην κοινότητα με θέματα:

1) Αγωνιστικός απολογισμός
2) Οικονομικός απολογισμός - Συγχώνευση με τον Α.Ο. Μοναστηρακίου
3) Εκλογή νέου Δ.Σ.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη!

8 σχόλια:

  1. emeis ton zili ton manoli theloume gia proedro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. proedreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι μια πολυ καλη λυση με βαση την οικονομικη κατασταση στα ερασιτεχνικα σωματεια, απο τη στιγμη που υαπρχει συννενοηση, με μια καλη διοικηση και παιδια μονο ααπο τα 2 χωρια θα μπορεσουμε να κανουμε μια πολυ καλη αντγωνιστικη ομαδα ωστε να παιζουν δικα μας παιδια.
    κατοικος μοναστηρακιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. svstos o 12.12.pleon oi synenoseis xvrivn ua einai synhues fainomeno.uelei meraki ki organvsh ma panv apo ola ypomonh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News