Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Θάνος Τζήμερος: Παραιτείται από πρόεδρος του Δημιουργία Ξανά

Τι δήλωσε ο Θάνος Τζήμερος σε σχέση με τη συνέχεια της πολιτικής του δράσης

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία της "Δημιουργίας, Ξανά!" έτσι ώστε να ξαναθέσει υποψηφιότητα, γνωστοποίησε ο Θάνος Τζήμερος.

Παράλληλα, προανήγγειλε πανελλήνιο συνέδριο το οποίο θα αναδείξει τη νέα ηγεσία.

Η αποκάλυψη του Θάνου Τζήμερου, που ήταν και η έκπληξη των περασμένων εκλογών, έγινε στο Focus Web TV. Ο κ. Τζήμερος σχολίασε...


...την πολιτική επικαιρότητα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την πορεία του κόμματός του, ανακοίνωσε πως τόσο εκείνος όσο και όλα τα μέλη στα όργανα του κόμματος θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους, ώστε οι ίδιοι ψηφοφόροι της Δημιουργίας Ξανά! να εκλέξουν νέα ηγεσία.

Ο κ. Τζήμερος ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, στο Συνέδριο που όπως είπε θα λάβει χώρα στις 8-9 Δεκεμβρίου 2012.


---
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News