Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συνάντηση του Ιορδάνη Τζαμτζή με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Σαρρή για τις ζημιές από χαζαλόπτωση

Ο κ. Τζαμτζής κατέθεσε στον κ. Σαρρή ονομαστική κατάσταση 35 παραγωγών οι οποίοι υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές στα κτήματα τους

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Σαρρή είχε ο βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχετικά με τις ζημίες που προκάλεσε η χαλαζόπτωση στα αγροκτήματα Αρσενίου και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες λόγω πρόωρης λανθασμένης εκτίμησης δεν δηλώθηκαν.

Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ να δοθεί έγκριση για να υποβληθούν δηλώσεις ζημίας από τους παραγωγούς που τις υπέστησαν εκ νέου, διότι η ζημία στα αγροκτήματα είναι πραγματική και αναγνωρίζεται από το τοπικό υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας.


Μάλιστα, ο κ. Τζαμτζής κατέθεσε στον κ. Σαρρή ονομαστική κατάσταση 35 παραγωγών οι οποίοι υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές στα κτήματα τους.
Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ απαντώντας τόνισε ότι « αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των αγροτών και θα το φέρει στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΓΑ προς έγκριση με θετική εισήγηση την κατ’ εξαίρεση υποβολή δηλώσεων για τους παραγωγούς που υπέστησαν αυτές τις ζημιές».

Με εκτίμηση

Ιορδάνης Τζαμτζής
Βουλευτής Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News