Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Χαμός με το ρατσιστικό μήνυμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου

στα social media έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων

Σάλο προκαλεί στο twitter το ρατσιστικό μήνυμα που έχει ανεβάσει στο προφίλ της η Βούλα Παπαχρήστου εδώ και λίγα 24ωρα, για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια του Νείλου!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν ξεπέρασε κάθε όριο, γράφοντας: 


«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!». 

Ηδη στα social media έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα είναι πολλά τα μηνύματα εκείνων που ζητούν από την ελληνική ολυμπιακή επιτροπή να μην επιτρέψει στην Παπαχρήστου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά ορισμένες από τις αντιδράσεις:

Να ΜΗΝ μας εκπροσωπήσει η ρατσίστρια Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μπράβο στην οπαδό του ναζιστικού μορφώματος χ.α Βούλα Παπαχρήστου πρωταθλήτρια του τριπλούν. Αθλητισμός ίσον Πολιτισμός.

Η Βούλα Παπαχρήστου βάζει μπουρλότο στους Ολυμπιακούς

Κα Παπαχρήστου προσοχή τη σβάστικα. Κόβει... "@IliasKasidiaris Ο Σαμαράς... Retweeted by βούλα Παπαχρήστου"

Προσοχή: ακολουθεί ρατσιστικό rt από την Βούλα Παπαχρήστου που θα συμμετέχει στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Τη λένε Βούλα Παπαχρήστου, είναι αθλήτρια του τριπλούν, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς...

Παρατάτε μας ρε με τη Βούλα Παπαχρήστου... Τώρα το μάθατε ότι τα... μειώνουν την ευφυία?

---
Πηγή: onsports.gr

20 σχόλια:

  1. Μια χαρά τα είπε για στο στόμα της!
    Μας έχουν βρομίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!! Φαίνεται κοπέλα μου ότι δεν έχεις καταλάβει τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Κρίμα!!! Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη και να αποσυρθείς από τους Ολυμπιακούς και να επιστρέψεις στο σπίτι σου. Δεν αξίζει να εκπροσωπείς την ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι εντάξει κάτι μας είπες και συ!Σε ποιά χώρα ζεις εσύ 2.19;Έχετε συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα ή ζείτε ακόμα στον κόσμο σας,μια χαρά τα είπε και λίγα ήταν άντε πια μάθαμε όλοι τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. esi me to sxolio 2.19 kopse ta narkotika pou perneis giati prokaloun malakinsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπου υπάρχουν σημαίες υπάρχει δυστυχώς και εθνικισμός, επομένως και ρατσισμός. Αντί να πηγαίνουμε μπροστά οδεύουμε προς τον μεσαίωνα. Κρίμα για τον πολιτισμό των προγόνων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν σου ρημάξουν το σπίτι,όταν δείρουν και βιάσουν κάποια που μπορεί να αγαπάς πολύ,όταν σε τσακίσουν στο ξύλο για να σου πάρουν τα 5 ευρώ που σου άφησε αυτή η κύβερνηση,όταν θα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στον δρόμο τότε να δεις.....Εκείνος θα είναι μεσαίωνας!3.000.000 λαθρομετανάστες....Η συνέχεια.... στις οθόνες μας,στα σπίτια μας,στους δρόμους,στα χωριά μας,στις πόλεις μας,στην ΕΛΛΑΔΑ μας.

      Διαγραφή
    2. Μη συγχίζεσαι κάνει και ζέστη. Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι...

      Διαγραφή
    3. Όχι παίδι μου δεν συγχίζομαι,απλά σε προσγειώνω στην πραγματικότητα γιατί προφανώς και πετάς στα σύννεφα,σ'ενημερώνω για το τι συμβαίνει γιατί ο χειραγωγός σας δεν σας τα λέει καλά!Έξω οι ναζι;

      Διαγραφή
    4. Έξω οι χαζοί. Να ξέρεις ότι η ηλιθιότητα οδηγεί ενίοτε στο ρατσισμό,στο ναζισμό και πάει λέγοντας.

      Διαγραφή
    5. Καλό θα ήταν να επιστρέψεις στην πραγματικότητα,καιρός είναι να ωριμάσεις.Ουτοπικές ιδεολογίες σαν και την δική σου φέρνουν τον ρατσισμό!

      Διαγραφή
    6. Καλά έπαθα. Σε δυο αράδες συμπύκνωσες τη σοφία αιώνων. Προσκυνώ βλάκα μου.

      Διαγραφή
    7. Βλέπω άρχισες να να νευριάζεις.Να σου πω...αν θέλεις μπορώ να σου δώσω δίκιο για να μπορέσεις να κοιμηθείς!Δεν χρειάζεται να προσκυνήσεις εμένα,προσκυνάς άλλους χρόνια τωρα και ζεις εις βάρος πολλών και εσύ και οι όμοιοί σου.

      Διαγραφή
  7. Ας καθίσει τώρα στο Ελλάντα να κάνει παρέα με τα κουνούπια του Νείλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ: Τους 4.53΄ , 3.54΄,4.37΄. Έγραψα το σχόλιο μόλις αναρτήθηκε η είδηση και το blog ανάρτησε το σχόλιό μου στις 2.19΄. Θα διαπιστώσατε μετά ( όταν έγινε γνωστό το θέμα) ότι έγινε χαμός: Και συγνώμη ζήτησε, και την καταδίκασαν όλοι οι λογικοί Έλληνες, και την απέσυρε η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή. Επομένως με το σχόλιό μου που εσείς το απορρίπτετε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, δικαιώνομαι πλήρως. Ψχραιμία λοιπόν και λογική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να έχει ιδιάτερη σημασία θα ήθελα να σας πω ότι τα σχόλια αναγράφουν την ώρα που στάλθηκαν από τον αναγνώστη και όχι την ώρα που δημοσιεύεται από το aridaianews.

      Διαγραφή
    2. Για ποίο πράγμα δικαιώνεσαι 7.02;Είδες τι έγινε;Μπλέχτηκαν ως και τα κόμματα της Βουλής με ανακοινώσεις εναντίον της αθλήτριας,πέσανε επάνω της όλοι οι αριστεροί διεθνιστές και την φάγανε,ήταν αναμενόμενο να βγει και να ζητήσει συγγνώμη πίστεψε με όμως πάρα πολύς "παράλογος" κόσμος την υποστηρίζει.Όλοι προσεβλήθησαν από το σχόλιο της νεαρής αθλήτριας,φαίνεται ξεχάσατε τα δημοσιεύματα με άσεμνες χειρονομίες,προσβάλλοντας εμάς και τον πολιτισμό μας,ξεχάσατε τις άσεμνες δηλώσεις πως οι Έλληνες είναι τεμπέληδες από τους φιλελεύθερους Ευρωπαίους ξεχνάτε εύκολα εσεις που θέλετε παγκόσμια ειρήνη βάλτε μια σειρά στο μυαλό σας εσείς οι λογικοί άνθρωποι και ύστερα πείτε και σε μας τους λοιπούς πως πρέπει να αντιδρούμε!Μάθατε να σκύβετε το κεφάλι και όχι μόνο να το σκύβετε αλλά και να συμφωνείτε κιόλας όταν οι προσβολές έρχονται απο Γαλλία,από Γερμανία,Αυστρία,Αγγλία και αν υπάρξει έστω και μια αρνητική έκφραση για κάποιον μέσα από την Ελλάδα θίγεται το δημοκρατικό σας αίσθημα και θυμάστε ξαφνικά τα ανθρώπινα δικαιώματα!

      Διαγραφή
    3. μετά.. τι έγινε μετά;

      Διαγραφή
    4. Ήρθαν οι μέλισσες και τα μελισσόπουλα,σου κάνει;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News