Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Αγνώριστη η Ρουσλάνα!

Δείτε πως είναι σήμερα

Τρομαχτική είναι η αλλαγή της Ρουσλάνα. Ξέρετε ποιας. Της νικήτριας της Eurovision, η οποία το 2004 είχε καταφέρει να βγει πρώτη, περνώντας τον δικό μας, Σάκη Ρουβά.

Οχτώ χρόνια μετά την Eurovision και τον «άγριο χορό» της, η Ρουσλάνα… δεν βλέπεται!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, την δείχνουν κακογερασμένη, καταπονημένη και εξαντλημένη.


Καμία σχέση δηλαδή με αυτό που γνωρίσαμε το 2004. Τότε βέβαια, η τραγουδίστρια δεν έλεγε την ηλικία της, και οι εκπρόσωποι της άφηναν να εννοηθεί πως είναι μόλις… 19 ετών!

Όχι μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πως της φέρθηκε πολύ άδικα η φύση.

Ψέματα έλεγαν! Η Ρουσλάνα τότε ήταν… 31! Δηλαδή σήμερα είναι 39 ετών!
Και πάλι όμως, τέτοια παρακμή δεν δικαιολογείται. Γιατί και ο Σάκης μας 40 είναι, αλλά παραμένει πιο κούκλος και γοητευτικός από ποτέ!

3 σχόλια:

  1. πω πω...
    αν την εβλεπα στο δρομο τοτε 8α τις ελεγα πως 8ελω να της μοιασω...
    τωρα...ουτε για αστειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News