Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκου Παρούτογλου

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα καθήκοντά του είναι μεγάλο

Ανοιχτό παραμένει μέχρι και σήμερα το θέμα της παραίτησης του Νίκου Παρούτογλου από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα καθήκοντά του είναι μεγάλο, καθώς υπήρξαν συζητήσεις με τον Δήμαρχο και γίνονται προσπάθειες να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι...

...ο κ. Παρούτογλου έχει θέσει κάποια σημεία στον Δημήτρη Πασόη και πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μέχρι αύριο σχετική ανακοίνωση.

4 σχόλια:

  1. Βρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ! Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, ασχολούμαστε με το αν ο παρούτογλου μείνει ή φύγει!! Ποσώς μας ενδιαφέρει. Έτσι κι αλοιώς όλοι άχρηστοι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΤΑ 1800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ!!!!! ΛΕΦΤΑΑΑΑ..... ΛΕΦΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιός είναι αυτός και τι έχει προσφέρει αφιλοκερδώς στην τοπική κοινωνία? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News