Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Η φυγή όλων σχεδόν των παιχτών από το ρόστερ του Απόλλωνα Καλυβιών κάνουν ακόμα δυσκολότερη την κάθοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1

Σχεδόν τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται...

...η μεταγραφή του νεαρού άσσου Θανάση Τσολερίδη από τον Όλυμπο Αψάλου στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Άρεσε ιδιαίτερα στον Κώστα Λαγουνίδη, υπεύθυνο της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός Πολυχρόνης Κουτρουμπάλος που αγωνιζόταν πέρσι στον Εθνικό Αριδαίας και αναμένονται εξελίξεις.

Η μακρινή όπως φαίνεται θα είναι η αιτία που τελικά δεν θα γίνει η μεταγραφή του νεαρού μέσου Δημήτρη Μάντη από τον ΠΑΟ Κερασιάς στον Αλμωπό Αριδαίας.

Μπορεί να μην είναι μεγάλος σκόρερ ωστόσο πολλές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του. Ο λόγος για τον Εδεσσαίο επιθετικό Γιάννη Μάντζιο που πέρσι άνηκε στην Δόξα Εξαπλατάνου.

Σοβαρό ενδεχόμενο υπάρχει να αλλάξει φανέλα μετά από αρκετά χρόνια στη Νίκη Βορεινού ο αμυντικός Άγγελος Δεμησίκος που οδεύει προς Αναγέννηση Δορωθέας.

Οριστικά παρελθόν από τον Άρη Προφήτη Ηλία αποτελούν οι Γιάννης Καπετάνιος και Τάσος Παγιούλας που κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφουν στην Ελπίδα Έδεσσας.

Αν και είχε συμφωνήσει να μείνει στην Νίκη Καλής ο μέσος Γιώργος Νόσης δείχνει να... κλωτσάει καθώς δέχτηκε πρόταση από ομάδα Ά κατηγορίας και θέλει να φύγει.

Δύο πιτσιρικάδες οι Παρίσης και Τσολάκας από τους Σαρακηξνούς ανήκουν πλέον στο δυναμικό του ΜΑ Όρμας και αποτελούν επένδυση για το μέλλον.

Έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό Κώστα Κυριακίδη (Οκκάς) που αγωνιζόταν στον Αετό Σκύδρας δείχνει η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Την επιθετική γραμμή της Δόξας Μανδάλου θα ενισχύσει ο νεαρός Μάντι Καλώτι που αντικαταστάθηκε από τον Άρη Προφήτη Ηλία.

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ο μεσοεπιθετικός Καμπάνης ενώ γύρισε από το Δυτικό όπου είχε πάει με υποσχετική ο νεαρός Τζιτζαερλής.

Στις μισές ομάδες της Α1 ακούγεται το όνομα του μικρόσωμου αλλά ικανότατου μέσου Θωμά Ουζούνη που πρεσσάρεται έντονα αλλά το "ναι" ακόμα δε το λέει.

Στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης δοκιμάστηκαν οι νεαροί άσσοι του Εθνικού Αριδαίας Γιώργος Κουντουράς και Λευτέρης Φάφκας, πριν λίγες μέρες και απέκτησαν μεγάλες εμπειρίες.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο Κώστας Σιδώρης που ως γνωστό αναδείχτηκε στον Άρη Αμπελειών αποφάσισε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

Επέστρεψε από τις Σέρρες που βρισκόταν λόγω σπουδών ο μέσος Δημήτρης Κούπης που αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στη Γ΄ Εθνική και δέχεται πολλές προτάσεις.

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα στέκια της Έδεσσας ότι ο Εδεσσαϊκός έχει δώσει μέχρι και προκαταβολή για να δελεάσει τον επιθετικό του Ορφέα Ριζαρίου Γιάννη Μίσκο.

Εκεί που φαινόταν δύσκολο να κατέβει στο Πρωτάθλημα ο Ηρακλής Έδεσσας τελικά θα γίνει, απλά θα λειτουργεί με τα πιτσιρίκια από του Ακαδημίες του αλλά και του Εδεσσαικού.

Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη της Έδεσσας ο νεαρός μέσος Τσουμάγκας που ανήκε στον Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί και έτσι είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του.

Κλωτσάει όσον αφορά την παραμονή του στη Δόξα Εξαπλατάνου ο Πολυκαρπιώτης άσσος Γιάννης Βασιλόπουλος καθώς τον πρεσσάρει έντονα άλλη ομάδα από την Α1.

Ελεύθερος παραμένει ο Γιώργος Ειρηνάκης μετά από μία σεζόν στον Άρη Προφήτη Ηλία και οι φήμες λένε ότι πρεσσάρετε έντονα από γειτονική ομάδα επίσης Α1.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο νεαρός επιθετικός Γκάζι που διακρίθηκε ιδιαίτερα με τον Πολυκαρπιακό τα τελευταία χρόνια, θα αλλάξει ομάδα και θα βρεθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Αφήνει τον ΠΑΟΚ Δυτικού για έναν άλλον ΠΑΟΚ αυτόν των Γιαννιτσών ο πολύπειρος μέσος Γιάννης Σαββουλίδης που έχει αλλάξει πολλές ομάδες στην πολύχρονη θητεία του στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Επέστρεψε στον Αλμωπό ο νεαρός μέσος Θόδωρος Ελευθεριάδης (Ραούλ) καθώς πέρσι αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης λόγω σχολικών υποχρεώσεων.

Στον Άρη Προφήτη Ηλία τόσο ο Θόδωρος Νάτσος που ανήκε στον Αλμωπό όσο και ο Στέφανος Δίγκας που πέρσι κάλυπτε το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής του Κεραυνού Επισκοπής Ημαθίας.

Αφού συνδύασε της σχολικές του υποχρεώσεις με παράλληλη αγωνιστική δράση σε ομάδα των Σερρών ο νεαρός μέσος Γιώργος Κοκόζογλόυ επιστρέφει στα μέρη μας και έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Άρη Προφήτη Ηλία.

Στην Αναγέννηση Δωροθέας επέστρεψε ο νεαρός μέσος Δημήτρης Σταματιάδης μετά από σύντομη θητεία στη Νίκη Βορεινού.

Παραμένει στον πάγκο του νεοφώτιστου στην Α' κατηγορία Μακεδονικού Γιαννιτσών ο τεχνικός Νίκος Δήμογλου που έχει εν λευκώ αφού ο Πρόεδρος Στέλλιος Χαμαλίδης τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια

Αποχωρεί απο την Αναγέννηση Δωροθέας ο έμπειρος μεσοαμυντικός Κώστας Κώτσου (Παλιός) και ήδη βρίσκεται σε επαφές με αρκετές ομάδες.

2 σχόλια:

  1. megalo fabori gia anodo o almvpos.dynates ua einai edessaikos,mandalo ,paok,mylotopos kai pella.fabori gia pesimo,acalos,ejaplatanos,orma,ida,pella,profhths,kalybia[an kateboyn]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file i orma tha einai mes stin prwti 6adaa!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News