Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ημαθία: Παπάδες πιάστηκαν στα χέρια με πολίτες μέσα σε εκκλησία

Απίστευτο και όμως αληθινό...

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που έγινε σήμερα σε εκκλησία στην Ημαθία όταν πολίτες πιάστηκαν στα χέρια με τους παπάδες. 

Ο λόγος ήταν όταν παπάς έκανε παρατήρηση σε γυναίκες για την ενδυμασία που φορούσαν στην εκκλησία. Εκεί δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα όταν κάποιοι σύζυγοι αντέδρασαν για αυτό που είπε ο παπάς ,ο ένας λόγος έφερε τον άλλον και ξαφνικά πιάστηκαν στα χέρια μέσα στην εκκλησία που θα γινόταν το μυστήριο.


Φίσκα οι πολίτες αποχώρησαν από την εκκλησία με ξεσκισμένα πουκάμισα.

---
Πηγή: laikoura

6 σχόλια:

  1. oraios o papas oreos kai o keratas !!! xaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,(ΠΑΠΑΔΕΣ),ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι παπαδες δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι. ειναι λειτουργοι οι οποιοι απλα πληρωνονται απο το κρατος. η εκκλεισια εδωσε την περιουσια της (π.χ ακινητα για τα υπουργεια ) και το κρατος ανελαβε να πληρωνη τους παπαδες.απο την αλλη αν καποιος νομιζει οτι εχει ωραια γυναικα εχει καθε δικαιομα να την κυκλοφοραει μονο με τα εσωρουχα (για να την θαυμασουμε και εμεις βρε αδερφε )αλλα οχι στην εκκλεισια.

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ: "ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ".
      Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε., ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ;;;

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΕΜΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News