Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αυτό είναι το κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες από το κελί στο οποίο διαμένει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ένα κρεβάτι, ένα μικρό τραπεζάκι, δύο ανεμιστήρες, βιβλία, εφημερίδες και φυσικά τηλεόραση, είναι μερικά από τα αντικείμενα που διακρίνονται από το κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το theme.gr διακρίνεται ο πρώην υπουργός να μιλά στο τηλέφωνο, φορώντας μια φόρμα και ένα φανελάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός είναι εμφανώς καταπονημένος από τη διαμονή στη φυλακή, ενώ η ψυχολογία του βρίσκεται στο ναδίρ.

Δείτε τις φωτογραφίες:





5 σχόλια:

  1. Γιατι ρε φιλε να πεθανει εκει; ουτε που με νοιαζει αν ο τσοχατζοπουλος μεινει στην φυλακη. ξερεις και εκει που είναι εμεις τον πληρωμουμε. το θεμα ειναι να γινει δεσμευση περουσιας, να του τα παρουν ολα και να μην εχει φραγκο.

    αυτο πρεπει να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να πιέζουν οι δημοσιογράφοι για άμεση διαλεύκανση και απόδοση δικαιοσύνης, αναλώνονται στο να τροφοδοτούν την κοινή γνώμη με βλακείες. Η δημόσια διαπόμπευση δεν βοηθάει επί της ουσίας. Το μόνο που δημιουργεί είναι σχόλια σαν του φίλου 12:28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ! Η ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ! ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ !

      Διαγραφή
  3. Ναι δε πειραζει, ας μη τον σκοτωσουμε. Γιατι αλλιως πως θα γινει η διαλευκανση του καταμαυρου πολιτικου τοπιου?? Αλλα οχι ομως και ανεμιστηρες, τηλεοραση κλπ.... Καλα για διακοπες τον στειλανε εκει? Ας τον εστελναν τουλαχιστον σε καμια αγροτικη φυλακη, αφου εννοειται του επαιρναν πρωτα ολη τη περιουσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News