Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αυτός είναι ο μακελάρης του Ντένβερ - Εθνικό πένθος στις ΗΠΑ

Εθνικό πένθος στις ΗΠΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο η φωτογραφία του 24χρονου μακελάρη του Ντένβερ, Τζέιμς Χολμς, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης στον κινηματογράφο στην πρεμιέρα της ταινίας του Μπάτμαν, σε προάστιο του Ντένβερ, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 12 άτομα.

Ο Χολμς σπούδαζε νευροεπιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και ήταν στη διαδικασία της απόσυρσης από το πρόγραμμα σπουδών του.

Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο Ρεπουμπλικάνος Μιτ Ρόμνεϊ ανέστειλαν ήδη επ' ολίγον την προεκλογική εκστρατεία συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος.


«Πρέπει και οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι να μάς δηλώσουν, ποιές θέσεις διαμορφώνουν, πλέον, στο θέμα της οπλοκατοχής», τούς κάλεσε πριν από λίγο ο δημοφιλής δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε την εντολή με ένα διάταγμά του να κυματίζουν για έξι ημέρες μεσίστιες οι αμερικανικές σημαίες σε όλα τα δημόσια κτήρια, τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και τις αμερικανικές διπλωματικές αποστολές, δηλαδή μέχρι και την 25η Ιουλίου, στη μνήμη των θυμάτων.

---
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News