Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός χορεύει χωρίς εσώρουχο και με αέρινο φόρεμα

Τα αέρινα φορέματα με τα μεγάλα σκισίματα έχουν και τα αρνητικά τους.

Για παράδειγμα όταν χορεύεις, άνετη και ανέμελη, δίνοντας βάση στα βήματα του χορού, μπορεί το φόρεμα να ανοίξει και να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Έτσι την πάτησε και η...


...Ζωζώ Σαπουντζάκη στην μουσικοθεατρική παραγωγή που ανεβαίνει στο Κηποθέατρο Παπάγου «Αναζητώντας τον Αττίκ».

Εκεί που χόρευε με τον Άγγελο Παπαδημητρίου, το φόρεμα άνοιξε και αποκαλύφθηκε ότι η βασίλισσα της νύχτας δεν πολυαγαπάει... τα εσώρουχα.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ , ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ , ΘΕΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ , ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΤΙΣΤΑ , ΑΛΛΑ ΘΕΑ ;

      Διαγραφή
  2. ΑΗ ΜΩΡΕ ΤΣΟΚΑΡΟ, ΣΙΓΑ ΤΗ ΦΙΡΜΑ..80 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙ ΤΗΣ..ΦΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρια ειναι νανος μπροστα στα τερατα υποκριτικης της εποχης της, και το να το παιζεις μπεμπεκα, ενω ξεχασες να πεθανεις ε ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News