Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Πολυκάρπη και Μοναστηράκι σκέφτονται συγχώνευση των ποδοσφαιρικών τους ομάδων

Το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί και στη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματίσει ο Α.Π.Σ Πολυκαρπιακός για την επόμενη Κυριακή

Μία απόφαση η οποία θα ενισχύσει τη βιωσιμότητα τους είναι έτοιμες να πάρουν οι ομάδες Α.Π.Σ Πολυκαρπιακός και Α.Ο. Μοναστηρακίου.

Οι δύο ομάδες της Αλμωπίας στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, σκέφτηκαν αυτή τη λύση η οποία θα λειτουργήσει σαν σανίδα σωτηρίας.

Το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί και στη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματίσει ο Α.Π.Σ Πολυκαρπιακός για την επόμενη Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι...

...οι δύο ομάδες είχαν ανέκαθεν πολύ καλές σχέσεις τόσο σε επίπεδο ποδοσφαιριστών όσο και σε επίπεδο διοικήσεων, γεγονός που κάνει πιο ρεαλιστικό το ενδεχόμενο συνύπαρξης.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλες ομάδες ετοιμάζουν παρόμοιες συνεργασίες.

Είναι γνωστό ότι τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση πάνω από 5 χρόνια.

Μάλιστα, όλο και αυξάνονται οι φωνές που ρίχνουν το γάντι στην ΕΠΣ Πέλλας, η οποία χρεώνει από εδώ και στο εξής τα χαρτιά των μεταβολών για τις μεταγραφές 3 ευρώ το ένα, ενώ παλιότερα ήταν δωρεάν.

4 σχόλια:

  1. αντι να βοηοθουν τα ερασιτεχνικα σωματεια κοιτανε να τους πιουν το αιμαι.... κυριε νουσηκυρου παρτε θεση.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι 3 ευρο ρε παιδια τα χαρτια???? πατε καλα σε ποια αλλη ενωση γινονται αυτα,,,.. για καθηστε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι ρε παιδιά θα είναι έγκλημα δυο χωριά μια ομάδα?????
    τι καινοτομία είναι αυτή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυο χωχια καμια ομαδα ειναι καλητερη καινοτομια λες;;;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News