Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ο Γιάννης Τσαμαρδός στη Δόξα Μανδάλου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται οι ομάδες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News ο Γιάννης Τσαμαρδός αναλαμβάνει προπονητής στη Δόξα Μανδάλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως...

...ο έμπειρος προπονητής σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας αναζητά νέα ταλέντα τα οποία θα βοηθήσουν στην καλή πορεία της ομάδας.

14 σχόλια:

  1. Τσαμαρδε σε φαγανε απ τον Αλμωπο αλλα δεν πειραζει, καποια στιγμη θα δικαιωθεις, ο Μπουλης που σε κυνηγησε θα αποκαλυφθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Γιάννη περισσότερες φορές εσύ στο μανδαλο παρά ο αλέφαντος στον ολυμπιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα τωρα σωθηκανε!!!τους βλεπω σε ρεαλ στο τσαμπιονς λιγκ σε λιγο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο γιαννης ειναι μπαρτσα... αυτος στον οποιο αναφερεσαι 9:46 , ειναι ...ορσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην πιάνεται τον Αλμωπό στο στόμα σας.Κανει τζιζζζζζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελευταία χρονιά του Γιάννη στους πάγκους φέτος !!!!καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα,11:45 , εξ ιδιων κρινεις... οχι , ουτε τον τσαμαρδο ξερεις , ουτε τις γνωσεις του . δεν εχεις καν παιξει ποδοσφαιρο . νουμερο εισαι , απλα φετος ...επιασαν τοπο οι πιεσεις σου και οι προσευχες που εκανες... κι ολα αυτα γιατι ; κομπλεξ , κακια , ασχετοσυνη , ταχα μου παραγοντας... σ ο υ ρ γ ε λ ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια , προς τι ο αλληλοσπαραγμος ; ο τσαμαρδος εχει ομαδα , απλα αγαπαει παθολογικα τον αλμωπο , το εχει αποδειξει και αυτο τον τιμαει . ο αλμωπος εχει προπονητη και η ζωη συνεχιζεται... ο καθενας το δρομο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλή επιτυχία ευχηθήκαμε.Που να κάναμε και κριτική.Ουτε παραγοντας είμαι ουτε και μπάλα επαιξα.Αλλά για το Τσαμαρδό θα μιλάμε τώρα? ή για το Μάνδαλο? ας είμαστε λίγο σοβαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατι εμεις τι ειπαμε ; οτι επαιξες μπαλα ή οτι εισαι παραγοντας ; ταχα μου ειπαμε... προσεχεις ομως , ενω αλλες φορες εκδηλωνεσαι...ατιμουλη... το σχολιο εγινε για την εξυπναδα που ειπες περι τελευταιας χρονιας του γιαννη . ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται , ξερεις εσυ , μπραβο ταδε μπραβο δεινα... σ ο υ ρ γ ε λ ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ας μιλησουμε για σενα 12,47 μια και εσυ εισαι σοβαρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδια ποιος ειναι αυτος ο μπουλης που αναφερει ο 9,46?? να ενημερωθουμαι και εμεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος που εκτος απο την υπηρεσια του εχει κανει ανω κατω και τον Αλμωπο, ατομο προβληματικο κομπλεξαρισμενο και 30 χρονια στο πασοκικο κυκλωμα, κολλητος αυτων που κατεστρεψαν την χωρα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News