Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τσίπρας:''Αν ήμουν εγώ..."

Δείτε το βίντεο

''Αν πηγαίναμε εμείς στη σύνοδο κορυφής, θα τους λέγαμε ''κατεβάστε τα μολύβια, δεν υιοθετούμε τη στρατηγική της λιτότητας'', δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στην Πορταριά του Πηλίου.


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αν ο ίδιος πήγαινε σε μία σύνοδο κορυφής, θα προέτρεπε τους εταίρους μας να ''καθήσουμε 3-4 μέρες κλεισμένοι, μέχρι να παρθεί μία απόφαση διεξόδου''.

Δείτε το βίντεο από τη NET

10 σχόλια:

  1. Αν η γιαγιά μου είχε.... θα ήταν παππούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γιαγιά έχει κάνει εγχείριση στο δεξί μάτι. Έχει κάτι.... να !!!
    Με το συμπάθειο. Ορέγεται μάλιστα ό,τι θέλετε να διαφυλάξετε ανέπαφο μια ζωή. Βαδίζετε τοίχο-τοίχο λοιπόν και σκεφτείτε αυτούς με τους οποίους μπλέξατε και όχι όσους πιθανόν να μπλέκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ το βιολι σου, πολυ το παιζεις και θα στεγνωσεις, και μετα δεν θαχει κοκο.

      Διαγραφή
    2. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.Πάντως αφού σε κάθε σχόλιό σου υπάρχουν σεξιστικού τύπου αναφορές μάλλον "στεγνωμένος" είσαι.

      Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΕΟΠΑΣΟΚ ΠΑΠΑΤΖΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Ισοκράτη γίγαντα της ρητορικής και ... της βλακείας. Πού το κατάλαβες ρε θηρίο ότι είμαι νεοπασόκος; Λαγωνικό μου!!! Απο CAMBRIDGE μεριά γράφεις;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ;;;
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΣ...

      Διαγραφή
  4. ''Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς''
    ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...μήπως τελικά ο προορισμός της Αριστεράς είναι να μας κάνει να γελάμε και μόνο;
    καλά, όποιος παίρνει στα σοβαρά αυτόν το τυπάκο και τις βλακείες του...ας μη συνεχίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη συνεχίζεις διότι το φτωχό μας το μυαλουδάκι δεν μπορεί να σηκώσει τόσο εμπεριστατωμένες αναλύσεις. Είσαι πολύ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News