Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Συγχωνεύτηκαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Πολυκάρπης και του Μοναστηρακίου

Μετά από αρκετές συζητήσεις

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 19/7 η Γενική Συνέλευση με τη συμμετοχή των μελών του Πολυκαρπιακού και του ΑΟ Μοναστηρακίου.

Μετά από αρκετές συζητήσεις αποφασίστηκε με κοινή απόφαση να προχωρήσουν στη συγχώνευση των δύο ομάδων για οικονομικούς κυρίως λόγους.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε και από τις δύο ομάδες.

Στη θέση του προέδρου συνεχίζει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Πολυκαρπιακού Μανώλης Ζίλης. Αντιπρόεδρος είναι ο Χρήστος Κιλτζόπουλος, Γεν. Γραμματέας ο Σάκης Κιλτζόπουλος και Ταμίας ο Θοδωρής Κικίδης, Σύμβουλοι είναι οι Ταχτζόγλου Νίκος, Χατζηναούμ Χαράλαμπος και Ιωάννου Ευστράτιος και Μέλοι είναι οι Ψωμιάδης Δημήτρης, Τσομπάνογλου Φώτης και Πιλάτος Θεόδωρος.

6 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News