Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης: Με στόχο την ανάδειξη των δικών του παιδιών

Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Με στόχο την ανάδειξη των δικών του παιδιών ξεκινάει τη νέα χρονιά.

Με νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί ο Μ. Αλεξάνδρος στο νέο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Α΄ κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αφού 4 παίκτες αποχώρησαν ενώ άλλοι τρεις έχουν προστεθεί στο ρόστερ του συλλόγου. Ποιο συγκεκριμένα αποχώρησαν οι Τσιμτσιρίδης, Πάππου, Τολιόπουλος και Γεωργιάδης, ενώ ήρθανε ο Καρύπης Χρυσόστομος από την Α.Ε. Καρυώτισας που παίζει στις θέσεις 4 & 5, ο Πολυχορνίδης Αναστάσιος επίσης από την Α.Ε. Καρυώτισσας και παίζει στις θέσεις 1 & 2, καθώς και ο νεαρός (97 γεννηθείς), Καλλίνης Αθανάσιος, από τον Άγιο Λουκά) που παίζει στις θέσεις 2 & 3 από την Ακαδημία της Α.Ε. Καρυώτισσας.

Από εκεί και πέρα παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό...

...ο Τάχος Αντώνης, Μπαμπανάσης Βασίλης, Αμιτζόγλου Χ. Λύσανδρος, Παντζής Γιώργος και Καλαβάζης Θωμάς από τους μεγάλους ενώ το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα την νέα χρονιά είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή σε χρόνο των : Μπαλτζίδη Λάζαρο (97), Μαραζίδη Νίκο (97), Κυριακίδης Παναγιώτη (98), Αναγνώστου Γ.(97), Αναγνώστου Μ. (98) καθώς και των Αθανασιάδη Μιχάλη και Μωυσίδη Τάσο. Δεν αποκλείεται η ομάδα να αποκτήσει και κάποιους ακόμα παίκτες εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο αφού με τον νέο νόμο υπάρχει η δυνατότητα σε κάθε ομάδα 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να αποκτήσει μέχρι και 4 παίκτες.

Προπονητής της ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά παραμένει ο Κώστας Ντουβαλέτης ο οποίος μας δήλωσε σχετικά:

"Δημιουργούμαι φέτος μία νέα ομάδα καταφέρνοντας να κρατήσουμε τον περυσινό κορμό της τον ίδιο. Οι παίκτες που έφυγαν προέρχονταν από μακρινά μέρη και έτσι προσπαθήσαμε για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους να ΄΄συμμαζευτούμε΄΄ . Μεχρι τώρα αποκτήσαμε 3 παίκτες από την περιοχή του Δήμου Πέλλας που τους χαρακτηρίζει το ήθος και η αγωνιστικότητα, στοιχεία που θα συμβάλουν στην δημιουργία ενός καλού κλίματος στην ομάδα βοηθώντας έτσι και τα νέα παιδιά. Μοναδικός μας στόχος για φέτος είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή σε χρόνο των μικρών της ομάδας οι οποίοι θεωρώ ότι πέρυσι πήραν κάποιες σημαντικές εμπειρίες αλλά φέτος θα είναι η χρονιά που θα ανδρωθούν αγωνιστικά. Έχουν όρεξη για μπάσκετ και δουλειά και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας Κώστας Μπαλτζίδη που για μία ακόμη χρονιά είναι αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας σε μία δύσκολη εποχή και ελπίζω να βρεθούν και άλλοι που θα στηρίξουν τις προσπάθειες των δικών μας παιδιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News