Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

"'Ακυρη η μεταγραφή Σταφυλίδη" λέει ο Θ.Καρασαββίδης και προσφεύγει στην FIFA

 "'Ακυρη η μεταγραφή Σταφυλίδη" λέει ο Θ.Καρασαββίδης

Στη FIFA θα προσφύγει ο Θεόφιλος Καρασαββίδης για την υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο «κανονικός» μάνατζερ του 19χρονου οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ βράζει με τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος κίνησε τα νήματα στο συγκεκριμένο θέμα.


Μάλιστα, έλεγε τα χειρότερα για τον Ελληνογερμανό ατζέντη και τον τρόπο με το οποίο χειρίστηκε την υπόθεση.

Πλέον, γνωρίζοντας πως σύμφωνα με το καταστατικό της FIFA δεν έχει τύχη για να χαλάσει το deal, θα κινηθεί πλέον νομικά κατά του πρώην (όπως όλα δείχνουν) πελάτη του, αξιώνοντας (τουλάχιστον) τη νόμιμη προμήθεια από το νέο του συμβόλαιο στη γερμανική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. δηλαδή δεν έχει σημασία αν έκανε μεταγραφή το παιδί,αλλά το ότι δεν έβγαλε λεφτά το λαμόγιο!!! ε ρε μαφιόζοι μανατζαραίοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News