Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μετά το "like" έρχεται το "want" στο Facebook!

Aπό την πλευρά του το Facebook, δεν επιβεβαίωσε τη νέα αυτή λειτουργία παρά μόνο δήλωσε οτι κατά καιρούς δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook ετοιμάζεται να προσθέσει ένα νέο κουμπί με την ονομασία Want δίπλα στο χαρακτηριστικό κουμπί Like.

Όταν και αν τελικά αυτό γίνει πραγματικότητα τότε αναμένεται να γίνει το πιο δημοφιλές κουμπί στις σελίδες του κοινωνικού δικτύου μετά φυσικά το κλασικό πλέον Like.

Όπως είναι λογικό το Facebook ψάχνει συνεχώς τρόπους να ανανεώνεται με νέες εφαρμογές και λειτουργίες, για να κρατάει το ενδιαφέρον των χρηστών του.

Για την ώρα...

...πάντως το κουμπί αυτό, δεν είναι διαθέσιμο στον σχετικό κατάλογο των plugins, όμως ο προγραμματιστής Tom Waddington εντόπισε τον κώδικά του στο SDK του Facebook και αναμένεται να λειτουργεί μόνο στα αντικείμενα του Open Graph που έχουν επισημανθεί ως «προϊόντα» όμως δεν αποκλείεται να δούμε τη χρήση του να επεκτείνεται και αλλού.

Τέλος από την πλευρά του το Facebook, δεν επιβεβαίωσε τη νέα αυτή λειτουργία παρά μόνο δήλωσε οτι κατά καιρούς δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά και οτι για την ώρα δεν έχει να ανακοινώσει κάτι νέο.

---
Πηγή: NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News