Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τραγωδία σε Rally στην Ιταλία-Απανθρακώθηκαν οδηγός και συνοδηγός!

Τραγικό θάνατο βρήκαν ο 37χρονος Ιταλός οδηγός Βαλέριο Κατελάνι και η 34χρονη συνοδηγός του, Ντανιέλα Μπερτονέρι στο 47ο "Rally Coppa Citta di Luca".

Ο 37χρονος οδηγός Valerio Catelani και η 34χρονη συνοδηγός του Daniela Bertoneri συμμετείχαν στον αγώνα με ένα Peugeot 207.

Ο αγώνας βρισκόταν στην 4η ειδική διαδρομ, όταν ο Κατελάνι έχασε τον έλεγχο του Peugeot 207 S2000 σε μια αριστερή γρήγορη στροφή μετά το 3ο χιλιόμετρο στο Βιαρέτζιο, το έδαφος υποχώρησε από την δυνατή πρόσκρουση και το μοιραίο δεν μπορούσε να αποφευχθεί.


Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, παρασύροντας στο θάνατο το πλήρωμα, το οποίο απανθρακώθηκε. Παρά την προσπάθεια των θεατών και των υπολοίπων πληρωμάτων να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες, ήταν ήδη πολύ αργά. Φυσικά ο αγώνας διακόπηκε από τους διοργανωτές


---
Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News