Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σοκ: Είχαν συλλάβει τον παιδόφιλο καθηγητή το 2010 και... συνέχισε να εργάζεται στην εκπαίδευση

Εκτός από τους μαθητές του, είχε βίντεο με βρέφη. Δεν έχει τέλος η φρίκη

Σοκάρει η αποκάλυψη πώς ο 44χρονος καθηγητής που βιντεοσκοπούσε με κρυφές κάμερες απόκρυφα σημεία των μαθητών του εν ώρα μαθήματος ήταν γνωστός για την παιδοφιλία του από 2010, αλλά συνέχισε να εργάζεται στην εκπαίδευση!

Όπως σας είχαμε πει, η αρρωστημένη εμμονή του με ανήλικα παιδιά έγινε γνωστή το 2010. Τότε η Europol είχε εντοπίσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη και είχε στείλει σήμα στις ελληνικές αρχές για τον καθηγητή που εργαζόταν σε γυμνάσιο στο Αιγίνιο Πιερίας.

Παρόλο που είχε καταδικαστεί για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού μετά την σύλληψη του τέθηκε μόνο για ένα εξάμηνο εκτός υπηρεσίας και μετά μεταφέρθηκε στην διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπου εργάστηκε στην αρχειοθέτηση. Συνέχισε να πληρώνεται κανονικά με μόνη διαφορά ότι είχε λιγότερες υποχρεώσεις!

O παιδόφιλος καθηγητής είχε στο σπίτι του πάνω από 3.000 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας σε CD και DVD. Κάποια από αυτά είχαν «πρωταγωνιστές» μωρά παιδιά, ακόμα και βρέφη.

Ο καθηγητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ενώπιον του υποστήριξε ότι το υλικό ήταν για προσωπική του χρήση.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι τότε όπως σας είχαμε πει έχει τεθεί σε αργία.

Δείτε τι λέει ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το περιστατικό...

Πηγή: Έθνος, βίντεο "Κοινωνία Ώρα Mega"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News