Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Στη δεύτερη ομάδα του Αλμωπού παραχωρήθηκε ο 15χρονος αμυντικός Γρηγόρης Σαπουντζής από τον Ακρίτα Σωσάνδρας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Κερασιάς αποτελεί...

...ο Στέλιος Γεωργίου και στη θέση του ήρθε ο παλιός παίκτης του Εδεσσαϊκού Γιώργος Γιαννούλτσης που θα αγωνίζεται όποτε χρειάζεται.

Δεν μετακομίζουν και παραμένουν στον ΠΑΟ Κερασιάς οι νεαροί Δημήτρης Τρίψης (Σαράφης) και Δημήτρης Μαντής παρότι δέχτηκαν προτάσεις από ομάδες Α1.

Σπουδαία προσθήκη για τη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου αποτελεί η μεταγραφή του δυναμικού Γιώργου Σέλκου (Μπέηλι) από τον Ηρακλή Γαρεφίου.

Στον Άρη Υδραίας μετακόμισαν οι Γιώργος Ελευθεριάδης και Γιάννης Καρυπίδης από τη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

Ο έμπειρος μέσος Νίκος Κωνσταντίνου που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών αποτελεί στόχο της πρώην ομάδας του, του ΜΑ Ν. Μυλοτόπου.

Με ιδιωτικό ελικόπτερο άφησε το κρουαζιερόπλοιο όπου έκανε διακοπές ο πρόεδρος του ΜΑ Ν. Μυλοτόπου Λευτέρης Κιοκπάσογλου και παρευρέθηκε στην πρώτη της ομάδας δείχνοντας την αγάπη του για τον σύλλογο.

Στη Νάουσα τελικά θα αγωνίζεται ο έμπειρος μέσος Παναγιώτης Καραμεταξάς που διακρίθηκε ιδιαίτερα πέρσι με τον ΜΑ Ν. Μυλοτόπου.

Ο νεαρός ζογκλέρ Φώτης Στέργιος που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλυβίων αποτελεί πλέον παίκτη του Άρη Προφήτη Ηλία.

Δυο παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν μετά από απουσία ενός χρόνου στη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και ο λόγος για τους Γιώργο Γκολγκούλη και Παύλο Παπαδόπουλο που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Ο νεαρός μέσος Βασίλης Καραμαριάς που πέρσι φορούσε την φανέλα της Δόξας Εξαπλατάνου ανήκει πλέον στον ΜΑ Ν. Μυλοτόπου.

Στόχος αρκετών ομάδων είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός Κώστας Κουδέρης που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον ΜΑ Ν. Μυλοτόπου να έχει το προβάδισμα.

Έχει τρελάνει τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο υπηρεσιακός διαιτητής Τζόφ που δίνει ρεσιτάλ στα φιλικά που σφυρίζει δείχνοντας ότι τελικά το έχει…

Στον ΜΑ Ν. Μυλοτόπου μεταπήδησαν από τον Μακεδονικό Γιαννιτσών οι Τάσος Χαμαλίδης μεσοεπιθετικός και Θωμάς Αναστασιάδης γκολκίπερ που σύμφωνα με τους ειδικούς είναι μεγάλα ταλέντα.

Θέλει να αποχωρήσει από τον Ακρίτα Σωσάνδρας ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Στούπης καθώς δέχεται προτάσεις από άλλες ομάδες.

Δύσκολα θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του Αλμωπού ο νεαρός αμυντικός Παναγιώτης Δεμίρης καθώς λόγω σχολικών υποχρεώσεων αδυνατεί να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Στον Αστέρα Νεοχωρίου θα αγωνίζεται τη νέα σαιζόν ο νεαρός γκολκίπερ Μανώλης Ιγνατίδης που πέρσι υπερασπίστηκε τα γκολπόστ του ΑΟ Μοναστηρακίου.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη δείχνει η διοίκηση του Γιάννη Καραπαναγιωτίδη (Γιαννούτσος) από τη μέχρι τώρα εικόνα που δείχνει ο Όλυμπος Αψάλου στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις.

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΑΣ Ξιφιανής από τις εμφανίσεις στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα, καθώς ο Χρήστος Δούμος μάλλον είδε περισσότερα από αυτά που περίμενε.

Το σήριαλ με τον Δημήτρη Λαφαζανίδη συνεχίζεται, καθώς ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί σε ποια ομάδα θα ανήκει τη νέα σαιζόν.

Με την ομάδα της Καλλιθέας κάνει προετοιμασία ο νεαρός άσσος του Αλμωπού Χρήστος Τσαουσίδης που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει μεταγραφή.

Δύσκολα θα γίνει η μετακίνηση του νεαρού άσσου της Ένωσης Τσάκων Χρήστου Πέτσου στη Δόξα Μανδάλου παρότι θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο, καθώς την τελευταία στιγμή υπήρξαν κάποια εμπόδια.

Έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες τόσο του Ν. Πέλλας όσο και της Θεσσαλονίκης αλλά και στη Χαλκιδική τον Γιώργο Μαλιούφα απέκτησε ο Άρης Προφήτη Ηλία που έχει δυναμώσει αρκετά.

Στον Ορφέα Ριζαρίου θα ανήκει ο νεαρός γκολκίπερ Μανώλης Σιδηρόπουλος που άφησε τον Απόλλων Καλυβίων.

Στον Άρη Αμπελειών θα αγωνίζεται ο 31χρονος μέσος Μιλέν Νικόλωφ που πέρσι ανήκε στον ΠΑΟΚ Αραβησσού.

3 σχόλια:

  1. eixe ena filiko simera...edessaikos elpida edessas,xerei kaneis ti egine?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεμιρακο , βουρ στο βιβλιο να δικαιωθεις και την μπαλα απο του χρονου ξανα φορτσα ! ολα θα πανε καλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News