Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Μάθετε τις δόσεις για την εφορία

Με τον κλειδάριθμο ή το ΑΦΜ και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας taxisnet

Με ποιο τρόπο θα μπορείτε να δείτε τις νέες σας δόσεις για το εκκαθαριστικό μετά την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Με τον κλειδάριθμο ή το ΑΦΜ και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.taxisnet.gr θα μπορούν από την Πέμπτη οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων που θα κληθούν να πληρώσουν για το εκκαθαριστικό τους.

Πριν από λίγες μέρες, το οικονομικό επιτελείο θεσμοθέτησε διαδικασίες διευκόλυνσης της εξόφλησης του φόρου σε επτά μηνιαίες δόσεις για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 60.000 ευρώ, με την πρώτη δόση να ξεκινά στις 31 Αυγούστου και την τελευταία να μην ξεπερνά τον Φεβρουάριο του 2013.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης το ηλεκτρονικό σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία από την Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ, σε βελτίωση των προσφορών εξόφλησης των χρεών προς το Δημόσιο μέσω των πιστωτικών καρτών προχώρησαν πρόσφατα πολλές τράπεζες.

Ειδικότερα, οι τράπεζες δίνουν πλέον τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να αποπληρώνουν τη πλειονότητα των οφειλών προς το Δημόσιο σε πολλές άτοκες δόσεις, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μετάθεση της πρώτης πληρωμής ως και 45 ημέρες αργότερα, την έκπτωση που προβλέπεται στις εφάπαξ καταβολές στην Εφορία, καθώς και επιπλέον κέρδος από τα προγράμματα επιβράβευσης μέσω των πιστωτικών καρτών.



---
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News