Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

"Ράκος" η Βίκυ Σταμάτη - Η επιστροφή της στη φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Εμφανώς καταβεβλημένη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πήρε το απόγευμα της Τρίτης το δρόμο της επιστροφής για το κελί της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι η Β. Σταμάτη, όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα του Star Channel και συνοδευόμενη από 3 αστυνομικούς, δύο άνδρες και 1 γυναίκα βγήκε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Μάλιστα χρειάστηκε τη βοήθειά τους προκειμένου να επιβιβαστεί στην αστυνομική κλούβα. Η σύζυγος του πρώην υπουργού χρειάστηκε να νοσηλευτεί το βράδυ της Κυριακής κι αφού πρώτα όπως υποστήριξε είχε κάνει αυξημένη χρήση αγχολυτικών χαπιών. Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. Μια "απλή" απορία... ΠΟΎ τα βρήκε τα χάπια μέσα στη φυλακή; Όταν κάποιος κρατούμενος χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή του χορηγείται από το ιατρείο της φυλακής η κάθε δόση ξεχωριστά. Δεν τους δίνουν το μπουκαλάκι και άντε στο καλό ακριβώς για να αποφύγουν απόπειρες αυτοκτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αρεσει, σε μισω, και σενα και ολους τους πολιτικους, σιγουρα υπαρχουν καποιες εξερεσεις, αλλα λαμογια σαν τον αντρα σου και χιλιαδες ομοιδεατες του πονος και μονο πονος...σκυλια την φαγατε την Ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι αξία ουτε να αυτοκτονισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News