Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ξεσήκωσε την Έδεσσα η Πέγκυ Ζήνα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μία αξέχαστη συναυλία παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα στο Θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ, έβαλε φωτιά στη νύχτα διασκεδάζοντας με τις τελευταίες επιτυχίες της, αλλά και με παλαιότερες που έχουν αφήσει εποχή.

Μαζί της ήταν ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος άφησε της καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:





ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ:









 

6 σχόλια:

  1. Κρίση βρε παιδιά.. οικονομική κρίση.. κρίμα πάντως γιατί όλοι αυτοί κάνουν αρπαχτή κ κάποιοι τους χειροκροτάνε. Η κυρία έφυγε άρον άρον με ταξί μετά το τέλος της συναυλίας. Προσωπικά έπρεπε να με πλήρωνε για να την ακούσω... (όχι πως θα το έκανα...!!). ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.. μεγάλη στην Έδεσσα...αυτά να βλέπει η Άνκελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ζωη γκρινιαζης ρε πολυξερε, κοψε της εξυπναδες, ελεος πια...

      Διαγραφή
  2. ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 2:18 ΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙ...... ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!ΚΑΙ 2:18 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΕΙ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Σ' ΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ...ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΜΩΣ??ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 65ΑΡΗΔΕΣ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KALISPERA AKOUSA OTI ENA PAIDI STI SUNAULIA KSESIKOSE TIN KERKIDA TOU GT EBGALE TIN MPLOUZA TOU KAI ARXISE NA XOREUEI ISXUEI KATI TETOIO UPARXEI KAPOIO VIDEO I SXOLIO??

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News