Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Νέες μεταγραφές στον Εδεσσαϊκό

Νέες μεταγραφές

Ενισχύθηκε κι άλλο ο Εδεσσαϊκός.

Η ομάδα απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Λάζαρο Ορφανίδη που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Αετό Σκύδρας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στη Δ’ Εθνική και ακόμα τον επιθετικό Βαγγέλη Παυλίδη που πέρσι πέτυχε 17 τέρματα με την φανέλα της Νίκης Καλής, ενώ έχει περάσει παλιότερα από τον Αετό Σκύδρας.

Επίσης γίνονται προσπάθειες για να αποκτηθεί ο μέσος Βασίλης Πούπης που πέρσι αγωνιζόταν με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στη Γ’ Εθνική.

6 σχόλια:

  1. palta jepalta phre 2 poy exoyn biografiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalvs paixths o paylidhs alla an den plhrvnetai.......sthn kalh htan proplhromenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παίκτης που κλίνει 1 Σεπτεμβρίου σε ομάδα , ή δεν αξιζει ή η ομάδα δεν πληρώνει.Οποτε: παλτά φουστες ζακετες καλως ηρθατε κι εσεις στο θίασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. orfanidhs poly kalos.sthn uesh paylidh exoyme omvs lafa kai misko.kalh arxh thn kyriakh me mia eftara sthn orma.toy xronoy tetoio kairo osoi ypothmoyn ton edessaiko ua trexoyn na kryftoyn.d erxomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδεσσαικος: η ομάδα που χωρίς προετοιμασία κατεβαινει το πρωτάθλημα με 14 ποδοφαιριτές.Αν εξασφαλισει την παραμονη του ευκολα θα είναι επιτυχία.Η μισή εντεκάδα του Εδεσσαικού θα έχει βγει of απο απροπονησία.
    ΥΓ.Ενοείτε ότι εχει προπονητή στο τζάμπα.
    Συμπέρασμα:πάμε για άνετη παραμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News