Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Έτοιμος για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Αραβησσού

"Ανανέωση στον ΠΑΟΚ Αραβησσού"

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Αραβησσού:

«Οι Στόχοι της ομάδας είναι το ποιοτικό ποδόσφαιρο, μία νοικοκυρεμένη ομάδα με αξιόλογους χαρακτήρες μακριά από κάθε μορφής έκτροπα.

Σίγουρα θέλουμε να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο να δουν αυτά τα παιδιά και να μπορέσουμε να έχουμε βαθμολογικά την ομάδα σ’ ένα τέτοιο επίπεδο που να Πρωταγωνιστεί...

Οι μεταγραφικές κινήσεις μιλούν από μόνες τους...

Παίκτες όπως οι Προδρομίδης, Ζαχαριάδης, Πίττας, Χελβατζόγλου, Παπαδόπουλος, Χατζής, Πολατίδης, Ευθημιάδης, Ρήγας, αλλά και η παρουσία του Γιάννη Γυριχίδη στον πάγκο της ομάδας ανεβάζουν τον πήχη και μας κατατάσσουν εκ προοιμίου στους ισχυρούς.

Σίγουρα είναι ευχάριστο που εμείς σαν διοίκηση όλο αυτό το διάστημα τρέξαμε, αγωνιστήκαμε και συμμαζέψαμε την ομάδα.

Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι δεν είμαστε σωματείο πλούσιο. Απλά στηριζόμαστε στην αγάπη τη δική μας για το ποδόσφαιρο, των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών. Κι αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παίκτες που πέρασαν από την ομάδα επέστρεψαν πάλι για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος.

Είναι μια μεγάλη προσπάθεια γιατί οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες αλλά πιστεύω ότι με πολύ μεράκι και αγάπη να δούμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Νομίζω αυτό τα λέει όλα.

"Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝ". Προσπαθούμε και φτιάξαμε μία ομάδα ανάλογη της ιστορίας. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες που θέλαμε σε καίριες θέσεις. Βασικά θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα πρώτα να τη χαιρόμαστε εμείς και ο κόσμος της και μετά όλοι οι άλλοι. Πιστεύουμε ότι φέτος θα έχουμε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.

Θα υπάρχει το γκρουπ των ισχυρών και οι άλλες ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πιστεύουμε ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών».

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia omada me istoria pou me skliri douleia mporei na ftasei psila. kali podosfairiki xronia kai kalo kouragio sti dioikisi.
    enas filathlos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κάνει τα λάθη του παρελθόντος η ομάδα μας θα τα πάει πολύ καλά.

      Διαγραφή
    2. aderfe to parel8on efige pige sto axladoxori

      Διαγραφή
  3. i sygekrimeni anakoinwsi deixnei oti i dioikhsh exei orexi gia douleia. eimaste dipla sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MEXRH TWRA PANTOS STA DUO FILIKA H OMADA EDHKSE POLLH DYNATH STON ARH PROFHTH HLIA 1-3 STO HMIXRONO 5-3 TELIKO ME 22 PAIXTES NA PAIZOUN AKSISOU APO 45 LEPTA...KAI ME THN ANAGENHSH B MIA POLLH FORMARISMENH OMADA ME TALANTOUXOUS PODOSFAIRISTES 1-1..PHSTEYOUME OTI THA PRWTAGWNISTISH KAI PALLH H OMADA KAI EVELPISTOUME KAI STHN ANODO TIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sto axladoxwri to estiles to parelthon kai akomh den hshxase polhtekne....pou na to stiloun geia na eise eyxaristhmenos ston stamko mipos giati kati tetio ypopsiazome

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε παιδια δεν γραφετε ελληνικα? Αριδαια Νιουζ να κανονισεις οτι δεν ειναι ελληνικα να μην περναει.

      Διαγραφή
  6. tesserhs glwsses milame re file ellhnika me latinikous xaraktires eine den ta katalavenhs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News