Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Τι καιρό θα κανει το Δεκαπενταύγουστο

Οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου θα κυλήσουν με έναν τυπικά καλοκαιρινό καιρό

Η αστάθεια που επικράτησε τις τελευταίες μέρες υποχωρεί και έτσι οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου θα κυλήσουν με έναν τυπικά καλοκαιρινό καιρό, με κύρια χαρακτηριστικά τις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και το ελαφρώς ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο.

Τον Δεκαπενταύγουστο και την Πέμπτη 16/8 σε όλη τη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια, ελαφριά άνοδο της θερμοκρασίας και λίγες μόνο τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας, στα ορεινά τμήματα της Στερεάς και της Πελοποννήσου, της κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι (3-5 Μποφόρ) και τοπικά στις Ανατολικές Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί, έως 6 Μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Την Παρασκευή 17/8 ηλιοφάνεια θα επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στα ορεινά της Ηπείρου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας. Το μελτέμι στο Αιγαίο θα παρουσιάσει μικρή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στα κεντρικά τμήματά του. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19/8 ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα. Το μελτέμι θα συνεχίσει να πνέει στη ίδια ένταση ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη.

---
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News