Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο φιλικός αγώνας του Αλμωπού β' με τον Εθνικό Αριδαίας - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες

Φιλικός αγώνας μεταξύ του Αλμωπού Β’ και του Εθνικού Αριδαίας, διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά καλή μπάλα και βοήθησαν τους προπονητές τους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Σκόρερ του αγώνα ήταν...

...ο Καλπακίδης, ο οποίος με αριστερό σουτ στο 76' έκανε το τελικό 0 - 1 υπέρ του Εθνικού Αριδαίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ Β’: Παυριανίδης, Καλκαβούρης, Αθανασιάδης, Θεοδωρίδης, Σαπουντζής, Κοναλίδης, Χατζηγρηγορίου, Κωστινούδης, Κώνστας, Ελευθεριάδης, Τσόλκας Χρήστος. Ακόμα αγωνίστηκαν οι Παρτσανάκης, Φωτίου Α., Φωτίου Φ., Γεμίσογλου, Μιχαλόπουλος, Δεμίρης, Κιουλτσόπουλος, Μήντσης, Φανιάδης, Λαμπρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Σέλκος, Κουντουράς, Γρηγορίου, Ελευθεριάδης, Κώτσου, Φάφκας, Καλπακίδης, Κωνσταντινίδης, Μούγιος, Ζουλέκου, Καλογιάννης. Ακόμα αγωνίστηκαν οι Δελόγλου, Καρατζίδης, Ανδρεάδης, Μίσκοβιτς Στ., Μίσκοβιτς Μ., Γρηγοριάδης.

Άριστη η διαιτησία των Σινάπη Ι., Μιχαηλίδη Γ. και Σινάπη Γ.

Δείτε φωτογραφίες:



































11 σχόλια:

  1. ti egine almopakia den paramilate allo???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εθνικος ειναι ο πρωτος υποψηφιος για υποβιβασμο φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esu antiethnike eisai komplexikos...na koitas tin omadoula sou pou agonizete mia katigoria pio kato kai ase ta polla ta logia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ 7-8 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Η ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΠΕΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ 30 ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΣΟΥΤ..ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΕ 70-30 Ο ΑΛΜΩΠΟΣ....ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΓΚΟΛ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ...ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ,,,,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LOGIKO NA MIN EINAIU O ETHIKOS OPWS PALIA AYTOS GIATI TA APLWMAKIA TON FAGANE GT THELANE DELTIA ME TO ETSI THELWWW KAI ME TSAMPOUKA ANTE TRAVA PSAKSOU LIGO AIDE SE PARAKALW MIN LES ASINARTISIESSSS!!! ME TIN SINAVLIA MAS KANATE KOUVARIA KAI AKOMA PARAMILATE !!!! AKSIOPREPIA MIDEN ELEOSSSSSSSSSSSSS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ16 Αυγούστου 2012 στις 1:54 μ.μ.

    ΕΕΕΕΕ....ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ...ΞΕΚΟΛΑΤΑΙ..ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΛΜΩΠΟΣ;;;ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ;ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ;ΠΡΟ ΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ;ΟΛΕΣ Η ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ !ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΛΜΩΠΑΣ ΕΠΕΖΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ..ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ Ε ΚΑΙ;ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΟΜΑΔΑ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ Β ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ..ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ...ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ....ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Η ΔΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Β...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ...ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα έπρεπε να ντρέπεστε ρε... γαμήσατε τον εθνικό και τον βρίζετε και από πάνω!!! όταν ήταν μια ομάδα ταλαντούχων νέων ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ γιατί δεν την στηρίξατε ρε;; Ε; ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ! και μην μιλάτε για ταλέντο και πίπες γιατί όλοι ξέρουμε αρκετά παραδείγματα παιχτών που μόνο το ταλέντο τους δεν τους πήγε στον αλμωπό!! τα κονέ σε όλο τους το μεγαλείο.... κάποτε εθνικός-αλμωπός ήταν η ίδια ιδέα, μια οικογένεια!!! τα γαμήσαν οι ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ και οι ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ και τα λούζονται οι παίκτες! μην ξεχνάτε ποτέ ότι το σημερινό ταλέντο του αλμωπού, είναι το χθεσινό του εθνικού! και τώρα κάνατε τον αλμωπό β' , αυτό που ήταν ο εθνικός, και φυσικά ο εθνικός δεν μπορεί να σταυρώσει παίκτη!!! φυσικά και τα παιδάκια θα προτιμήσουν να πάνε στον αλμωπό β' που έχουν τα πάντα στα πόδια τους και σχετική σιγουριά ότι θα πάνε στον αλμωπό. δηλώνω αηδιασμένος απ την κατάσταση. τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. POli swstos o babhs....akrivws opws ta leei einai...prepei na voh8ame kai na sthrizoume i mia omada tin allh ka8ws kai o laos na enisxuei oso borei kai tis 2 omades...OMws oso kai na prospa8ei o e8nikos dn ton ftanei ton almwpo...ksupnate.....ALMWPARAAAAA REEEEEEEE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που ο Μπαμπης τα γραφει ελληνικα, ενω με της δικες σου καλικατζουρες δεν βγαζουμε ακρη.

      Διαγραφή
  10. tha se elega egw an o almopos den eperne tis akadimies an ipirxe o almopos b alla ftei o ethnikos p tis edwse

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News