Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Απραξία και ανικανότητα καταγγέλλει ο Φώτης Σιώπης

Ανοιχτή επιστολή του Φώτη Σιώπη

Ανοιχτή επιστολή του Φώτη Σιώπη από την Αριδαία:

Προς Περιφερειάρχη κ. Ψωμιάδη

Κύριε περιφερειάρχα, πήρατε τα ΦΑΞ που σας έστειλα και μας είπατε ότι είναι ωραία. Ελάτε να δείτε το χάλι της Αριδαίας.

Προς τον κ. Εισαγγελέα

Κύριε Εισαγγελέα, από εσάς περιμένουμε πολλά. Παρακαλούμε να βάλετε επιτέλους μία τάξη. Οι αποδείξεις που σας στείλαμε είναι λαθραίες από αυτούς που τις εκδόσανε. Ακόμα και η εφορία και το ΣΔΟΕ που τις είδε έτριβαν τα μάτια τους. Επί τέλους κάποιος να πεί που πήγαν τα λεφτά που εισπράτουν από το 1982 μέχρι σήμερα. Επίσης και με τα λεφτά των αδειών της λαϊκής. Άλλα λέει ο Δήμος και άλλα το Τμήμα Εμπορίου. Στα χαρτιά υπάρχουν 65 άδειες και στη πραγματικότητα 200 πάγκους. Τι γίνεται;

Προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας

Κύριε Δήμαρχε η κοροϊδία φτάνει ως εδώ. Δύο χρόνια δουλεύεις τον κόσμο και εμάς. Πες μας σε ποιο μέρος, σε ποια πόλη της Ελλάδας το κέντρο της πλατείας και στους δρόμους υπάρχει τέτοιο ρεζιλίκι. Καταλαβαίνετε… Αφήστε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Επι τέλους. Φτάνει τόσο ψέμα.

Προς τον Υπουργό Δημόσιας τάξης

Κύριε Υπουργέ, σας έστειλα επιστολή με όλα τα έγγραφα και απάντηση δεν πήρα. Μήπως σας έπεισαν ότι όλα είναι καλά; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε σας είπανε το μεγαλύτερο ελληνικό ψέμα όπως συνηθίζουν όλοι οι Έλληνες για να αποφύγουν αυτό που δεν τους συμφέρει. Παρακαλώ διασταυρώστε τα στοιχεία. Η Αριδαία δεν έφυγε, είναι εδώ.

Προς Τμήμα Εμπορίου, Αθήνα

Αυτοί οι κύριοι που τάχα μας διοικούν ,κοιτάνε να βγαίνει ο μήνας και τίποτε άλλο. Δεν τους νοιάζει να επιβιώσουν τα μαγαζιά μας. Χαίρονται όταν κλείνει ένα μαγαζί,γιατί ο πονοκέφαλος μικραίνει. Έλα κύριε πρόεδρε να μου πεις εμένα τι καλό πρόσφερες στην Αριδαία. Έρχεται άνθρωπος να σας μιλήσει και αλλάζετε δρόμο. Τα λένε και οι φωτογραφίες που σας έχουμε δείξει. Έρχονται και άλλες. Οι ανίκανοι δεν έχουν θέση σε αυτή τη χώρα που την κάνανε χάος.

Φώτης Σιώπης
Αριδαία

3 σχόλια:

  1. Πεστα μεγαλε, μπουρδελο το παζαρι, χαμος γινετε, οτι θελει ο καθενας γινετε.Οπου θελει ο καθενας στεινει παγκο πουλαει οτι θελει, και ενας μασιστας γραφικος βαζει δηθεν ταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΩΠΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ, ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι έτσιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News