Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Θετική ανταπόκριση για τη δημιουργία ΚΕ.Π.Α. και τμήματος απονομών συντάξεων στα Γιαννιτσά

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕ.Π.Α. ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Μετά από πρωτοβουλία του Διονύση Σταμενίτη εξετάζεται θετικά το θέμα της δημιουργίας ΚΕ.Π.Α. και τμήματος απονομών συντάξεων στα Γιαννιτσά.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ιωάννης Βρούτσης και ο Διοικητής του ΙΚΑ ενημερώθηκαν άμεσα από το Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη...

...για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι της περιοχής προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.

Ο Υπουργός και ο Διοικητής του ΙΚΑ διαβεβαίωσαν τον κ. Σταμενίτη ότι θα δρομολογηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να δοθεί άμεση λύση στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από τη θετική αυτή εξέλιξη.

5 σχόλια:

  1. Τι λες ρε παιδί μου, έτοιμη την είχαν την απάντηση στο Διονύση; Δηλαδή όλοι αυτοί που επί μήνες περιμένουν να περάσουν επιτροπή, μπορούν από αύριο να περάσουν στο νέο ΚΕΠΑ Γιαννιτσών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 10 παρά ένα, πως μπορείς και είσαι τόσο μα τόσο μικρός/ή; το επιβάλει το αφεντικό σου; ή σου βγαίνει από μέσα σου;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να πανηγυρίζουμε τελικά για το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει η Επιτροπή με έδρα τα Γιαννιτσά ; Λίγη σημασία έχει ότι , όπου και να γίνει , θα κόβει συντάξεις και βοηθήματα από τους συνταξιούχους του ΙΚΑ ; "Πάλι το κατόπιν ενεργειών μου" τι στιγμή που γκρεμίζεται το σύστημα ασφαλίσεων & συντάξεων . Έλεος πια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΑ!
    ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ. ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ:ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΟΛΕ!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ (ΠΙΣΤΕΥΩ) ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://aridaianews.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4186.html
    ΠΡΩΤΑ ΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΜΑΣΑΧΑΛΗ ή ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΧΟΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News