Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

ΦΑΒΟΡΙ
Από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 δείχνει να είναι η Ελπίδα Έδεσσας που έχει ενισχυθεί αρκετά διαθέτοντας μια πλειάδα παικτών με παραστάσεις από τα μεγάλα σαλόνια. Οι Θωμάς Ουζούνης, Γιάννης Καπετανάκης, Λάζαρος Τουρμάνης, Νίκος Βάντσης, Σάββας Κοτσαρίδης, Τάσος Παγιούλας δεν υπάρχουν σε άλλα ρόστερ, καθώς η κακώς για να λέμε την αλήθεια…

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
Το παιδί του βάπτισε στην Ολυμπιάδα Λάρισας ο άσσος του Αλμωπού Γιάννης Κανωτίδης, μέσα σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τέτοιες στιγμές δεν μπορούν να περιγραφούν εύκολα από τον οποιονδήποτε. Η στήλη εύχεται να του ζήσει και να είναι καλότυχο σε όλη του τη ζωή.

ΜΑΧΑΙΡΙΑ
Απορίας άξιον πως ο γκολκίπερ Λάζαρος Δημητριάδης έφυγε από την Φιλώτεια για να πάει στη Δόξα Εξαπλατάνου. Αν λάβουμε υπόψη από την κόντρα ων φίλων των δύο ομάδων αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά των βραζιλιάνων.

ΕΜΠΕΙΣΤΟΣΥΝΗ
Φωτιές πετάει το νέο αίμα του Ολύμπου Αψάλου και αυτό είναι που έχει αφήσει απόλυτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟ ΤΟΝ ΝΈΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ Νίκο Παπαδόπουλο που μάλιστα δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά.

ΟΡΕΞΗ
Ξεκίνησε με όρεξη την προετοιμασία του ο Ηρακλής Γαρεφίου εδώ και μια βδομάδα υπό τις οδηγίες του Σταύρου Χριστιανίδη που δουλεύει με όρεξη για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα ευχαριστιούνται τα παιδιά αυτό που κάνουν.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
Απόλυτα ικανοποιημένος από τον ζήλο που δείχνουν οι παίκτες του είναι ο προπονητής της Ένωσης Τσάκων Απόστολος Κώνστας που θα είναι για τρίτη συνεχή σαιζόν στον πάγκο. Αυτό και μόνο δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει στην Ένωση αλλά και η πολύ καλή και επιτυχημένη δουλειά που κάνει ο εν λόγω προπονητής.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Σοβαρή ενίσχυση από την Κρύα Βρύση θα έχει στη μεσαία γραμμή ο Άρης Προφήτη Ηλία αφού οι Δημήτρης και Άγγελος Βοτάρης αλλά και ο Βαγγέλης Αντωνιάδης διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και εμπειρία.

4 σχόλια:

  1. Η ΚΑΛΗ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ .... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to pisteyv file exei parei kaloys paixtes.mono ton ntemh poy phre einai shmantikotath prosuhkh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AS MAS PEI KAPOIOS FILOS THS KALHS AN GNVRIZEI POY PHGE O PAYLIDHS;;;EYXARISTV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ARAVHSSOS OLEEEEEEEEE O PROFHTHS EXASE TH MPALA STO FILIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News