Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Τον 16χρονο Θωμά Μοσχάκη από τη δεύτερη ομάδα του Αλμωπού απέκτησε η Ένωση Τσάκων κατόπιν εισήγησης του Αποστόλη Κώνστα που τον είδε σε κάποιες προπονήσεις.

Και με τη βούλα ο έμπειρος επιθετικός Σίμος Ασλανίδης...

...είναι παίκτης της Ένωσης Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου μετά από μία σαιζόν στη Δόξα Μεγαπλατάνου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ζαφείρης Μαυρογιαννάκος που ήταν από τα πρώτα βιολιά του Ηρακλή Έδεσσας την τελευταία τριετία μετακόμισε στον Άρη Νησιού.

Πέρσι ανήκε στον Αετό Σκύδρας και μάλιστα είχε αρκετές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική ο Αβραάμ Πετρίδης που πρόσφατα έδωσε τα χέρια με τον Άρη Προφήτη Ηλία και θα αγωνιστεί εκεί.

Ο Εδεσσαίος γκολκίπερ Βαγγέλης Πουλάκης που εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται εκτός Ν. Πέλλας άφησε την Ελασσόνα και υπέγραψε στον Πυρσό Γρεβενών.

Ο Χρήστος Παρασχάκης που πέρσι ανήκε στον Απόλλωνα Ραχώνας θα είναι ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης Χαλκιδόνας Θεσσαλονίκης.

Ο Θωμάς Αβραάμ θα είναι ο νέος τεχνικός του Ακρίτα Σωσάνδρας ενώ θα βοηθάει και σαν παίκτης αφού συμφώνησε σε όλα με τη νέα διοίκηση του Κώστα Σαπουντζή.

Το νεαρό γκολκίπερ Δημήτρη Σιώρη που ανήκει στον Άρη Λουτρακίου θέλει να αποκτήσει ο Ακρίτας Σωσάνδρας.

Οι νεαροί Μπάμπης Υφαντίδης που αγωνιζόταν στην άμυνα και Γιάννης Μπουζούρης που αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή άφησαν τον ΠΑΟΚ Καρυδιάς και είναι πλέον παίκτες του Άρη Νησιού.

Σημαντική βοήθεια περιμένουν μετά τα Χριστούγεννα όταν και θα απολυθούν από το Στρατό στον Άρη Νησιού από τους Τρύφων Τζούλη και Δημήτρη Νίκου.

Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου του ΜΑ Εσωβάλτων Γιώργου Γαλάνη στην πρόταση που του έγινε από τον Πέτρο Αναγνώστου για τη μεταβίβαση της ομάδας απαντά ότι δέχεται αλλά με την προϋπόθεση να φύγει ο ένας από αυτούς που είναι στην παρέα του.

Ελεύθερος έμεινε ο νεαρός μέσος Γιάννης Δούμος από τον Άρη Νησιού που μελετά τις προτάσεις που έχει δίνοντας βάση βέβαια και στις σπουδές του, όμως το δέλεαρ των προτάσεων από Πανθρακικό Κ20 και Αναγέννηση Επανομής είναι μεγάλο.

Στο ΜΑ Άρνισσας επιστρέφει ο δυναμικός αμυντικός Γιώργος Παπατραιανός μετά από τη βοήθεια που πρόσφερε στον Άρη Νησιού και οι άνθρωποι των κίτρινων τον ευχαριστούν θερμά.

Δεν είναι σίγουρο αν θα βοηθήσει και φέτος τον Άρη Νησιού ο βετεράνος άσσος Νίκος Χαραλάμπους με την παραμονή του ή όχι να είναι φίφτυ-φίφτυ.

Στον Άρη Προφήτη Ηλία θα συνεχίσει ο νεαρός μέσος Σπύρος Κουλούρης που πέρσι αγωνιζόταν στην Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

Στα σκαριά είναι η επιστροφή του έμπειρου Πέτρου Αμπάρη από τον Άρη Λουτρακίου στον Ακρίτα Σωσάνδρας, ομάδα που αγωνίστηκε επί σειρά ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News