Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Θεόδωρος Πάγκαλος: Γιατί τον κλείδωσε η γυναίκα του στο σπίτι;

Το ομολόγησε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ποιος είναι και ποιος ο λόγος που η σύζυγος τον “κλείδωσε” στο σπίτι;

Όσο απίστευτο και αν ακουστεί σε κάποιους ο πολιτικός δεν είναι άλλος από τον Θ. Πάγκαλο. Πως βρέθηκε λοιπόν “κλειδαμπαρωμένος”;

Μην πάει ο νους σας στο... κακό. Ο λόγος ήταν αισθητικός.

Εκτός κεντρικής πολιτικής σκηνής πλέον ο πρώην υπουργός είχε αποφασίσει τον τελευταίο μήνα να αφήσει μούσι.

Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του “Σκάι” μέχρι σήμερα στις επτά το πρωί είχε ένα λευκό μούσι ενός μηνός.

Λόγω της επικείμενης τηλεοπτικής εμφάνισης όμως η σύζυγός του απαίτησε να ξυριστεί... μη αφήνοντάς του και πολλές επιλογές καθώς όπως είπε είχε κλειδώσει όλες τις εξόδους του σπιτιού παίρνοντας και τα κλειδιά... Έτσι το ξύρισμα ήταν... μονόδρομος.


---
Πηγή: NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News